Szépségnapló Testápolás Anyák napi Lush újdonságok

Anyák napi Lush újdonságok

Vasárnap (május 7-e) ismét anyák napja, amikor is megköszönjük azt a sok jót és törődést édesanyánknak, amit az évek során kaptunk tőle. Ilyenkor minden anyuka megérdemel egy kis kényeztetést, így körülnéztünk  a Lush anyák napi kínálatában. Ajándékvadászatra fel!

Scrubee

Scrubee egy méhecske formájú body butter hidratáló mézzel és kakaóvajjal. Szuperpolírozó hatással bír, ugyanis tele van darált kókuszhéjjal és mandulával, mellyel hatásos a hámlasztás.

Ups-A-Daisy

Virág helyett adjunk anyunak virág alakú fürdőbombát! Ezt biztosan jobban fogja értékelni, hiszen tele van illóolajokkal (rózsafa, rózsa és narancsolaj), így egy hosszú és megterhelő nap után a fürdővízbe beledobva relaxálhat és feltöltődhet. Kell ennél több?

Your Mother Should Know

Erről minden anyukának tudnia kell! Ez a habfürdő amellett, hogy csodás színei vannak, a benne található rózsafa frissítő grépfrúttal és bódító nerolival keveredik, hogy tökéletes legyen a nyugalom. Így tényleg élvezet elmerülni a habokban.

És ez csak a jéghegy csúcsa! A Lush anyák napi újdonságok között jó pár gyönyörű ajándékcsot is találhattok, mind-mind csupa jósággal és ápoló termékekkel pakolva.

Érdemes betévedni az egyik Lush üzletbe, hiszen az eladók hihetetlenül kedvesek, bármiben segítenek (ez saját tapasztalat), ha viszont erre nincs lehetőségetek, akkor nézzetek körül a webshopban: https://hu.lush.com/products/mothers-day