Szépségnapló Testápolás Csillogó ünnepi Lush újdonságok

Csillogó ünnepi Lush újdonságok

A LUSH idén sem okozott csalódást: a márkától megszokott élénk, vidám és fantasztikus illatú új termékekkel és ajándékcsomagokkal várják az idei karácsonyt, melyekkel már ti is találkozhattok a LUSH üzletekben.

Mi most a három legcsillogóbb (szó szerint!) téli újdonságtok mutatjuk meg nektek!

Golden Pear body scrub

Ha szereted a különleges testradírokat, akkor a lush csillogó körte formájú bőrradírja. Pattanj a zuhany alá, hagyd, hogy a tengeri só és a fügekaktusz munkába álljon, és hallgasd az izgalmas pattogást – tiszta ASMR!

Nedvesítsd meg, dörzsöld meg a tenyeredben, és radírozd át vele a bőröd olyan erősen, ahogyan jól esik. Használat előtt vágd ketté, vagy használd el az egészet az igazán fényűző, körteillatú kényeztetéshez.

Yog Nog tusfürdő

Aranyozd be a zuhanyzás élményét ezzel a visszatérő, karamellillatú karácsonyi tusfürdőklasszikussal, és érezd magad egyszerre csintalannak, mégis egy kisangyalnak. A hidratáló hab nemcsak megnyugtatja és védi a bőröd, de ragyogó külsőt is kölcsönöz.

The Golden Pudding fürdőbomba

Ennél karácsonyibb fürdőbomba nem is nagyon létezhet! Lélegezd be a felemelő hangulatú, élénk, citrusos illatot, ahogy az arany, rózsaszín, fehér és sárga örvénylés szikrázó, barackszínű vízzé válik. Nincs más dologd, csak hogy engedj egy fürdőt, és dobd bele ezt az ünnepi darabot. Ha szeretted a Golden Wonder fürdőbombát, ismerős lesz az illata.