Szépségnapló Testápolás Az AVON újdonságai közül válogattunk – 2023 április

Az AVON újdonságai közül válogattunk – 2023 április

Új abb hónap, újabb csodás újdonságok az AVON kínálatából. Kiválogattuk a kedvenc darabjainkat a áprilisi kínálatból!

TTA Wonder parfüm

A szerelem reménye kivirágzik, mint a narancsvirág kipattanó rügyei! Az Avon TTA Wonder parfüm varázslatos illatélménnyel robban be a tavasz első napjain, hogy a frissen, kézzel szedett narancsvirágrügyek aromáival kényeztessen, amelyek a legexkluzívabb Orpur™ (szó szerinti jelentése: tiszta arany) minőséget képviselik. A narancsvirág rügye frissebb és zöldebb, mintha teljes pompájában virágozna, így mesterien olvad egybe a szikrázóan friss bergamott és a meleg, tartós cédrusfa aromáival.

Luck Eau So Happy parfüm

Élvezzük az élet örömteli pillanatait az Avon Luck Eau So Happy parfümmel! Az illatban a friss málna gyümölcsössége összefonódik a magnólia virágának tisztaságával és a pézsma lágyságával, így alkotva mennyei elegyet legboldogabb momentumainkhoz.

Full Speed Electric sampon és tusfürdő

Az Avon Full Speed Electric kölni illata a tusfürdővel kiegészítve sokkal tartósabbá válik, így az elektrikus akkordok egész nap fenntartják energiaszintjüket.

Senses Spiced Pepper tusfürdő férfiaknak

Fűszerezzük meg a zuhanyzás élményét az Avon Senses Spiced Pepper tusfürdővel! A fekete bors és a kardamom rendkívül fűszeres, stimuláló illatával ragadtatja el minden férfi érzékeit, miközben a lágy hab kellemesen simogatja és teríti be minden egyes porcikájukat.

Run with the Fun kézkrém

Mit is kívánhatnánk egy kézkrémtől, minthogy egy illatos hidratálóbomba legyen? Az Avon Run with the Fun kézkrém a lédús mangó trópusi illatjegyeivel nyűgözi le a felfrissülésre vágyó érzékeinket, miközben kisimítja bőrünket.