Szépségnapló Életmód Vonzó külsővel domborít az ASUS ZenPad 7.0

Vonzó külsővel domborít az ASUS ZenPad 7.0

A meggyőző formavilággal rendelkező ZenPad-et az ASUS Zen tervezési filozófiája inspirálta, amely ötvözi a szépséget és a funkcionalitást.

asus_zenpad_7_szepsegnaplo_1

A tablet letisztult vonalai, bőrdomborításos mintája különleges stílust, lekerekített élei pedig kényelmes fogást biztosítanak. Az ASUS ZenPadet a kivételes szórakozási élményért tervezték. HD IPS kijelzővel rendelkezik, amely a készülék 72%-át teszi ki, és az exkluzív ASUS VisualMaster technológiának köszönhetően jobb vizuális élményt nyújt, élesebb, kontrasztosabb, fényesebb, élénkebb színű képet jelentít meg.

asus_zenpad_7_szepsegnaplo_2

Az ASUS ZenPad a világon az első olyan tablet, amely DTS-HD Premium Sound technológiával rendelkezik. Az egyedülálló HD és térhatású hangzás magával ragadó szórakozási élményt nyújt, akár otthon a táblagép hangszóróin keresztül, akár útközben fejhallgatóval szólalnak meg a hangok. 64 bites négymagos Intel Atom x3  processzorával magas fokú teljesítményt nyújt, így kiválóan alkalmas videónézésre és játékra is. 8 MP-es PixelMaster kamerájával bármilyen helyzetben szép képeket és videókat készithetsz, még gyenge fényviszonyok  között is. Ha sokat vagy úton, így fontos, hogy egész nap bírja a tablet, akkor érdemes ASUS Power Case-szel rendlekező modellt választanod.

asus_zenpad_7_szepsegnaplo_3

A cserélhető hátlap helyére illeszthető, plusz akkumulátort tartalmazó kiegészítő akár 15 órával nyújta meg az üzemidőt. Az ASUS ZenPad Android 5.0 Lollipop operációs rendszerrel érkezik és a vadonatúj ASUS ZenUI felhasználói felülettel, melynek stílusos, letisztult tervezése, testreszabható felülete megnövelt funkcionalitással rendelkezik, az egyszerűbb és áttekinthetőbb kezelési élményért.