Szépségnapló Hajápolás ghd Platinum: megérkezett a hajformázók új generációja Magyarországra

ghd Platinum: megérkezett a hajformázók új generációja Magyarországra

Végre hazánkba is megérkezett az egyik legnagyobb sikerű hajformázó készülék, a ghd Platinum, mely tökéletes eredményt képes elérni minden hajtípus esetén a haj károsodása nélkül. Külföldön egyszerűen imádják. Mi rejlik a tudománya mögött?

IMG_3226A lehető legoptimálisabb hőmérsékletet alkalmazza, egy fokkal se többet, se kevesebbet! A ghd kutatói felismerték, hogy a 185°C az a hőmérséklet, amikor a haj egyátalán nem károsodik, viszont a leginkább formázható. Ezért a ghd Platinum hajformázón más hőmérsékletet nem is találsz, csak a legbiztonságosabbat és a leghatékonyabbat. Végre nem töredezik és nem szárad ki a haj gyakori hajsimításkor, mert a hajba zárja a nedvességtartamát. A haj felszínét úgy kell elképzelni, mint egy pikkelyes réteget. Ha a „pikkelyek” egyenletesen rásimulnak a hajra, úgy csillogó, egészséges lesz. A ghd Platinum pont ezt a tulajdonságot éri el.

Tri-zone technológiája a hajtövektől egészen a hajvégekig biztosítja az ideális hőmérsékletet egyenletesen eloszlatva hőlapjain, így adva egy mozdulattal stílusos és egészséges frizurát mindenkor. Akik festik a hajukat azoknak ez külön jó hír, mert így tartósabb marad a festett haj színe, szemben a 210-230°C-on működő hajformázókkal.

A NASA űrtechnológiája sem maradhatott ki a megalkotása során, ugyanis az űrruhák és űrhajók szigetelésének módját alkalmazták a hő elleni védelemhez. Ez az Aerogél szigetelés, amivel még folyamatos használat mellett sem forrósodik fel a Platinum külső borítása. Általános hajformázóknál gyakori probléma az ujjbegyek megégetése, a kézfej izületeinek károsodása a gyakori magas hőhatás miatt.

IMG_3348 IMG_3372

Formázó lapjainak elhelyezkedése nem engedi, hogy a hajtincsek kicsússzanak közülük. Ergonomikus kialakítása végett tökéletesen illeszkedik a kezünkbe, lekerekített kontúrjaival pedig sokkal könnyebben tudsz strandhullámokat, sűrű göndör loknikat készíteni a szögegyenes stílus mellett. Többé nem kell csuklóedzést tartani azért, hogy egy komplett frizurát kifogásolhatatlan minőségben elkészíts magadnak pár perc alatt.

A Platinum hihetetlenül gyors – elég csak 20 másodperc, és használatra kész. Amíg átfésüljük, előkészítjük a hajunkat a formázáshoz, addigra már el is éri a 185°C-ot.

 

 

 

Többre vagy kíváncsi? Akkor látogass el ide:

http://ghd.glsalon.hu/ghd-platinum/