Szépségnapló Testápolás Citrusos-virágos új taggal bővült a hej:pure illatcsalád

Citrusos-virágos új taggal bővült a hej:pure illatcsalád

Korábban már hírt adtunk a Mäurer & Wirtz illatszergyártó első holisztikusan fenntartható illatkoncepciójáról, a hey:pure-ról, amely ebben a sorozatban a teljes értékláncot figyelembe veszi: a felelősen termesztett erőforrásoktól a társadalmi és ökológiai környezetvédelmi projektek támogatásán át a fenntartható, újrahasznosított és újrahasznosítható csomagolóanyagokig.

Az illatanyagok receptúrájánál is felelősségteljesen járunk el: a „Clean Fragrances”, azaz a tiszta illatok nem tartalmaznak olyan vitatott összetevőket, mint a színezékek, a pálma- és ásványi olajok, a ftalátok vagy az UV-szűrők, emellett 100 százalékban vegánok.

A méltán népszerű illatcsalád most egy új, citrusos-virágos taggal bővült, amely egy igazán friss, nőies és pezsgő illat. A pure lemon olyan összetevőket tartalmaz, amelyek a „Naturals Together” CSR (Vállalati Társadalmi Felelősségvállalás) programból származnak (Illatszerház: Firmenich)

A hej:pure illatcsaládot a pure flower, a pure water, a pure wood és a pure lemon változatok alkotják. 2023 júliustól az összes illatváltozat kapható lesz helyben és online a szaküzletekben és parfümériákban.