Szépségnapló Szabadidő Acer Aspire Switch 10 E: a sokoldalú ékszer

[TESZT] Acer Aspire Switch 10 E: a sokoldalú ékszer

Új korszak következik az oldal életében, ugyanis ezentúl időről-időre bemutatunk egy-két technológiai újdonságot is számotokra, melyek nekünk, nőknek is tökéletes választások lehetnek.

acer_switch_10e_2Praktikus és gyönyörű: ez az új Acer Aspire Switch 10 E

A munkám megköveteli, hogy mindig naprakész és mobilis legyek, éppen ezért a táskámban mindig lapul egy tablet, melyen folyamatosan tudom nézni az emaileket, a hozzászólásaitokat, ha kell, információkról, újdonságokról gyors hírt kell adnom, vagy épp valamit gyorsan jegyzetelni; egyszóval: szükségem van egy mobil irodára minden nap. Igen ám, de aki rendszeres tablet felhasználó, az tudja, hogy a gépelés bizony elég nehézkes és lassú dolog tud lenni rajta.

HIRDETÉS

Éppen ezért kapnak egyre nagyobb teret manapság az úgynevezett 2in1 laptopok, melyek tabletként és netbook-ként egyaránt használhatóak. Ehhez nem kell mást tennünk, csak lecsatlakoztatni a billentyűzetrészt és máris tabletként funkcionál. Ezen 2in1 laptopok egyik legújabb képviselője, az Acer Aspire Switch 10 E, amit négy hasznos üzemmódként használhatjuk: notebook, táblagép, sátor és kijelző.

acer_switch_10e_5Az Acer Aspire Switch 10 E egy olyan 2in1 laptop, melyet használhatunk notebook-ként,

acer_switch_10e_9a billentyűzetrészt lekapcsolva tabletként,

acer_switch_10e_10úgynevezett sátor üzemmódban, ami megbeszélésekhez ideális

acer_switch_10e_11vagy épp kijelző módban.

Az Acer Aspire Switch 10 E hat szuper színben kapható, ráadásul mindegyik különleges textilmintázatú borítást kapott, mely igazán egyedi külsőt kölcsönöz a laptopnak. (az én személyes kedvencem a Peacock Blue, amelyet a képeken is láthattok). A speciális textúrának köszönhetően az Acer Switch 10E műanyagból készülő háza ellenáll a karcokkal szemben, felülete pedig kevésbé csúszós, ami több helyzetben is jól jöhet.

acer_switch_10e_17A gyönyörű szín mellé különleges textilmintázatot is kapott, melynek köszönhetően sokkal tartósabb lett

A laptop egyik legnagyobb erőssége a hosszú üzemidő, ami jelen esetben 8-12 órát is jelenthet, így nem kell egész nap töltőpontokat keresgélnünk.

acer_switch_10e_13Mivel viszonylag kicsi és kompakt (kicsivel több, mint 1 kg), ezért bárhova magunkkal vihetjük, nem kell hatszoros plusz súlyt cipelnünk magunkkal a nap folyamán. Mindegyik géphez jár egy későbbi ingyenes Windows 10 frissítés valamint, egy éves ingyenes Office használat is.

acer_switch_10e_12Ez a készülék az Acer VisionCare™ technológiával is rendelkezik, így az Acer BluelightShield funkciót bekapcsolva csökkentheti a stresszt okozó kék fényt, amikor hosszabb ideig kell a képernyő előtt ülnünk

Az Acer gondolt a védelemre is: egy úgynevezett Acer SwitchLock segítségével lezárhatjuk a billentyűzet dokkolójának merevlemezét (ami egyébként 500 GB és akár 1 TB-ig bővíthető!), hogy az csak a táblagép résszel együtt működjön. Használhatjuk a táblagépet HDD-kulcsként – egyszerűen pattintsuk le a táblagépet a billentyűzetről a merevlemez zárolásához. Ekkor a merevlemez összes adata védve van, és azokat nem lehet ellopni. A táblagép visszapattintásával feloldhatjuk az összes adat zárolását.

acer_switch_10e_20Előlapi és hátlapi kamerája is van, mindkettő 2 MP-es

Aki egy kicsit különlegesebb, sokoldalúbb és praktikusabb készüléket keres magának, annak az Acer Aspire Switch 10 E lehet a megfelelő választás. Nálam külsőre maximális pontot kap, kevés ennyire szép dizájnnal rendelkező 2in1 laptop van jelenleg a piacon. A Windows 8.1-et futtató készülékben négymagos Intel Atom processzor valamint 2 GB DDR3L memória található, ami bőven elegendő arra, amire ez a készülék hivatott. A tabletbe épített eMMC háttértár 64 GB-os, míg a billentyűzetbe akár 1 TB-os merevlemez is kerülhet, így rengeteg tárhelyet kapunk, de akinek ez sem lenne elég, annak ott az Acer felhő alapú szolgáltatása (BYOC).

Többre vagy kíváncsi? Akkor látogass el ide: http://www.acer.hu/ac/hu/HU/content/series/aspireswitch10e

Acer Aspire Switch 10 E teszt – más megközelítésben:

http://www.techaddikt.hu/teszt-acer-aspire-switch-10-e-ketto-az-egyben-negy-eszkozkent/

HIRDETÉS
Előző cikk[TESZT] Weleda homoktövis tusfürdő és testápoló
Következő cikkBemutatkoznak a Ziaja napozó termékei