Szépségnapló Divat Balmain x H&M : hazánkba is megérkezett a különleges kollaboráció gyümölcse

Balmain x H&M : hazánkba is megérkezett a különleges kollaboráció gyümölcse

Csütörtök este a Four Seasons Hotel Gresham Palace adott otthont annak az eseménynek, ahol bemutatkozott a H&M legújabb limitált kollekciója, melyet ezúttal a francia Balmain márkával közösen alkotott meg.

balmain_hm_12004 óta a H&M évente legalább egyszer piacra dob olyan kollekciókat, ahol neves divatházakkal dolgoznak együtt, hogy megalkossanak egy olyan limitált számban kapható gyűjteményt, mely az átlag ember számára is elérhetőbbé teszi a high-fashion életérzést. Tizenegy év alatt olyan nevekkel dolgoztak együtt, mint Karl Lagerfeld, Roberto Cavalli, Versace, Jimmy Choo, Marni, Isabel Marant vagy épp Alexander Wang.

balmain_hm_16balmain_hm_32015-ben a Balmain divatház következett és csütörtökön egy preview bemutatón be is mutatkoztak a különleges darabok. Gyönyörűen kidolgozott gyöngydíszítések, hímzések, selyem, bársony és látványos kiegészítők jellemzik a kollekciót. A ruháknál a derekak és a vállak szűkítettek, míg a vállak hangsúlyosak. Egy biztos: bármelyik darabot választjuk, nem maradunk észrevétlenek bárhová is menjünk.

balmain_hm_6 balmain_hm_5 balmain_hm_22 balmain_hm_26 balmain_hm_27Aki kíváncsi a Balmain x H&M kollekcióra annak érdemes november 5-től ellátogatni a Vörösmarty téri H&M üzletbe, ahol személyesen is szemügyre veheti minden egyes darabját, akinek erre nincs lehetősége az se búslakodjon, hiszen szintén november 5-től a webshopban is kaphatóak lesznek a gyönyörű ruhaköltemények és kiegészítők.

balmain_hm_17 balmain_hm_18 balmain_hm_19Kiegészítők, cipők:

balmain_hm_10 balmain_hm_15 balmain_hm_11 balmain_hm_8 balmain_hm_7 balmain_hm_13 balmain_hm_14Addig is nézzétek meg az eseményen készült fotóinkat, valamint a hivatalos kampányvideót, ahol a kollekció egyik arca Kendall Jenner is feltűnik.

A cikkhez tartozó fényképeket Canon EOS 5D Mark III fényképezővel készítettük.
Együttműködő partnereink: Acer Hungary, ASUS, Sony,  Canon, Camera Kft.
Utómunka hardver: Acer, ASUS