Szépségnapló Testápolás Tavaszias illattal bővült a 4711 Acqua Colonia illatcsalád

Tavaszias illattal bővült a 4711 Acqua Colonia illatcsalád

Újabb izgalmas illattal egészítült ki a 4711 Acqua Colonia termékcsalád. A Freesia & Musk névre keresztelt új kölni a gyengédség és a biztonság pillanatát adja.

Népszerű: Virágos kölnivíz

Kivételes kölni vizek, melyek élénkítenek, erősítenek, serkentenek, megnyugtatnak – ezt ígéri a 4711 Acqua Colonia illatkollekció! Két különleges, kontrasztos fő összetevő kombinálásával a kölni alkotások a jó közérzet abszolút pillanatait teremtik meg. Az új Acqua Colonia Freesia & Musk illat a két korábbi virágos illatalkotás és sikertörténet, a Starfruit & White Flowers és a Peony& Sandalwood folytatása: gyengéd pézsma árnyalatokkal, amelyek egy újabb, egész évben használható illatkoncepciót kínálnak a „Fruity-Floral” illatbesorolással.

Az új virágos, puha Acqua Colonia Freesia & Musk alkotás olyan érzést nyújt, mintha szeretetteljes ölelés lenne: A frézia gyümölcsös virágjegyei és a gyengéd pézsma kinbontakozásra ösztönöznek bennünket. A 4711 Acqua Colonia Freesia & Musk egy finom és nemes alkotás, amely egy gyengéd aurát kölcsönöz.

„Egy finom virágos illat, amit ölelő pézsma-jegyek kísérnek. A frézia gyümölcsös jegyei finoman találkoznak a lágy pézsmával. Egy finom és nemes alkotás, ami egy gyengéd aurát kölcsönöz.” Juliette Karagueuzoglou, parfümkészítő

Stílusos külső

A 4711 Acqua Colonia Freesia & Musk a megjelenésével is sugározza a gyengédséget: A pasztell lila szín nyugalmat és derűt idéz elő, így tökéletesen illeszkedik a koncepcióhoz. A szín finoman ötvözi a pihenést és a játékosságot. A 4711 Acqua Colonia modern retró designjával kombinálva az összkép kecses és nemes hatást kelt. Az ikonikus Molanus palack dombornyomott felületével a fürdőszoba éke. A természetesen ható, gyengéd zöld színű kartondobozon az alapvető, összetevő, a frézia akvarellje gazdagon érvényesül.

Minden szempontból természetes és fenntartható

A 4711 Acqua Colonia termékek összetételére különösen nagy hangsúlyt fektetnek. A természet csodája így a jövőben is inspirációs forrásként, erőt adó és kényeztető helyként marad meg. Az illatkészítés során az összetevők 90-97 százaléka természetes eredetű. A 4711 Acqua Colonia kifejezetten arra figyel, hogy mikor lehet előnyös a természetes összetevőket választani a szintetikusak helyett, mind az illat, mind a környezet szempontjából. A szintetikus anyagok képesek hatékonyan reprodukálni illatjegyeket, miközben számtalan lehetőséget kínálnak izgalmas kreációkhoz.