Szépségnapló Tippek 2016-os tavaszi termékajánló

2016-os tavaszi termékajánló

Gyönyörű tavaszi időnk van, éppen ezért úgy gondoltam, hogy összegyűjtjöm számotokra a szezon legjobb szépségápolási újdonságait.

tavaszi-ajanlo-2016-szepsegnaplo-61. Weleda Mandula krémtusfürdő érzékeny bőrre: ez a tiszta manulaolajat tartalmazó tusfürdő lágyan tisztítja és kényezteti bőrödet. Nem okoz irritációt az érzékeny bőr számára sem, nyugtatja és védi a kiszáradástól.

2. Yves Saint Laurent ROUGE VOLUPTÉ SHINE OIL-IN-STICK: egy igazi kultusztermék, ami kényelmes viseletet nyújtó, érzéki színeket kombinálja számos ápoló olajjal, ami hosszantartó hidratálást nyújt az ajkaknak, ráadásul most 12 új gyönyörű árnyalatban érhető el!

3. Essence Ultîme Borostyán + Olaj hajpakolás száraz, törékeny hajra: a borostány kivonatot és olajat tartalmazó formula belülről javítja a haj szerkezetét, így csökkentve a hajtöredezés okozta hajvesztést

4. Miss Sporty Insta Glow Pirosító: gyönyörűen kiemeli arcot, friss és üde bőrt varázsol viselőjének.

5. és 10. MAC Mineralize rúzs és szemhéjpúder: az áprilisi Future kollekció két darabja, mellyek gyönyörű fémes csillogású színekkel kápráztat el mindenkit.

6. Miss Sporty So Matte Instant Matte Finish púder: ha a bőröd hajlamos a kifényesedésre, akkor ezt a mattító púdert neked találták ki, hiszen hosszú órákra tökéletes bőrt eredményez.

7. L’Oréal Paris False Lash Wings Sculpt szempillaspirál: különleges, szemkontúrozó hatású szempillaspirál. A külső sörték intenzíven dúsítják és hosszabbítják a szempillákat a drámai hatásért; míg a belső sörték befestik a szempillák tövének vonalát is a kontúrozó hatásért.

8. Nivea Creme Care Arctisztító Krém: alaposan eltávolítja a sminket és a bőr szennyeződéseit. Az eredeti NIVEA krém illatát idéző ápoló összetevők tökéletesen tisztítják a bőrt, miközben megőrzik természetes nedvesség-egyensúlyát.

9. NIVEA Protect & Care Izzadásgátló Spray: 48 órás izzadásszabályozás és gyengéd NIVEA ápolás, valamint rendkívül gyengéd a hónalj érzékeny bőréhez. Kell ennél több?

11. Calvin Klein CK2 unisex parfüm: tavasszal ideje beújítani egy új illatot! Ha valami különlegeset keresel, akkor érdemes kipróbálnod a legújabb Calvin Kelin parfümöt, hiszen egy igazán friss és kellemes illattal gazdagodhatsz. Érdemes elolvasni az illatösszetevőit: wasabi, mandarin narancs, ibolya levél, kavicsok, nőszirom gyökér, rózsa, vetiver, szantálfa, tömjéndobozos termék. Jól hangzik, igaz?