Szépségnapló Divat Új darabokkal tér vissza a New Yorker Athletics sportkollekció

Új darabokkal tér vissza a New Yorker Athletics sportkollekció

Idén márciustól már megtalálható a New Yorker üzletek polcain a nemzetközi ruházati lánc legújabb trendeket követő, második alkalommal jelentkező férfi és női sportkollekciója. A sokszínű kollekcióban található sportnadrág, póló, ujjatlan top, dzseki és sportcipő is. Darabjai nem csupán az edzések alkalmával, hanem lezser utcai viseletként is hordhatók. A sportkollekció 39 országban került a boltokba.

New_Yorker_Athletics_6

A New Yorker már tavaly ősszel is bizonyította, hogy a funkcionális sportruházat és a divat nem zárja ki egymást, hiszen nagy sikerrel debütált a vállalat legelső sajátmárkás sportkollekciója. Divat és lifestyle vállalatként a New Yorker elkötelezett amellett, hogy kiszolgálja a divat szerelmeseit: A „New Yorker Athletics” a szezon legújabb trendjeihez igazodik, és felirataival és feltűnő mintázatával a ’90-es éveket idézi. A klasszikus fekete és a divatos szürke színek párosítása mellett a kollekcióban az erőteljes, harsány színek dominálnak, úgymint a Swimming Pool (tiszta kék), Sunset Pink (élénk rózsaszín) és Deep Ocean (tengerkék). A neonsárga színek igazi wow-hatást váltanak ki. A minél szélesebb körű vásárlói réteg elérése érdekében a ruházati darabok ötféle méretben (XS-XL), míg a sportcipők 36-42-es (európai cipőméret) méretben kaphatók.

HIRDETÉS

New_Yorker_Athletics_5

A sportkollekció kampányképei januárban készültek. A Berlin utcáin fotózott, férfi és a női modellek által bemutatott stílusok követik a „The City is our Playground” szlogent. A nyers háttérrel szemben éles kontrasztot képez a világos, ergonomikus és nyugodt megjelenés, ami tökéletesen segíti a kollekció bemutatását.

New_Yorker_Athletics_9

New_Yorker_Athletics_8

New_Yorker_Athletics_4

New_Yorker_Athletics_2

New_Yorker_Athletics_1

 

HIRDETÉS
Előző cikkIsmerd meg jobban az Aviva mozgásformát!
Következő cikkTöltődj fel tavaszra vitaminokkal