Szépségnapló Divat Bemutatkozik a Tezenis Basic kollekciója

Bemutatkozik a Tezenis Basic kollekciója

A Tezenis legújabb Basic kollekciójának különlegessége, hogy a melltartók a világ leghíresebb városainak neveit viselik: Párizs, London, Madrid, New York, Lisszabon vagy épp Milánó.

tezenis-basic-kollekcio-2-london

A sokféle melltartó modell széles választékban, amelyeket a trendteremtő világvárosok inspiráltak: a nude-tól a fekete-fehérig, a legmenőbb árnyalatokon át minden megtalálható köztük. Beutazni az egész világot, mindössze egy másodperc alatt, kiválasztani a tökéletes darabokat, majd egy gyors pillantás a tükörbe.

A bandeau modellt ugyancsak egy metropolisz ihlette: a Milánó melltartó a világ divatháza előtt tiszteleg, ahol a legmenőbb boldog órákat töltheted, miközben ezt a darabot viseled.

tezenis-basic-kollekcio-2-milan

Egyik sikkes kanyar a másik után: a Róma melltartó a nőiességet szimbolizálja, fekete vagy fehér szuper push-up darabok formájában, amelyeket push-up Los Angeles ihletett.

A Párizs balconette melltartó romantikus csipke részletei a la vie en rose hangulatát idézik, míg a Lisszabon háromszög melltartó frissessége a végtelen nyárét.

tezenis-basic-kollekcio-2-paris

Te melyiket választanád?

tezenis-basic-kollekcio-1

TIPP: a Tezenis a teljes basic kollekciónak egy speciális online útmutatót szentel, amelyben stílustippeket ad arra, hogyan kombináljuk a különböző modelleket. A 2.0 a barátod lesz, aki elkísér erre az egyedülálló és hihetetlen utazásra!
http://it.tezenis.com/custserv/custserv.jsp?pageName=bra-style-guide