Szépségnapló Smink Az AVON újdonságai közül válogattunk – 2023 augusztus

Az AVON újdonságai közül válogattunk – 2023 augusztus

Újabb hónap, újabb csodás újdonságok az AVON kínálatából. Kiválogattuk a kedvenc darabjainkat az augusztusi kínálatból!

Exxtravert Extreme Volume szempillaspirál

Az Avon Exxtravert Extreme Volume szempillaspirál akár már egy réteg felvitele után igazán extra pillákat tudunk elérni, hiszen a kefe túlméretezett kialakításának köszönhetően teljesen befedi a pilláinkat a csomómentes, dús hatás érdekében. A formula intenzív pigmentekkel és selyemszerű rostszálakkal vonja be a szempilláinkat, így gondoskodik az extrém építhetőségről és arról, hogy dupla volument adhasson minden réteg felvitelével.

Pur Blanca illatújdonságok

A virágos és gyümölcsös Avon Pur Blanca illatújdonságok az örökkön örökké tartó vakáció és nyári hangulat megtestesítői! Az Avon Pur Blanca Golden Burst kölniben a lédús vérnarancs és az érzéki vízililiom egzotikus elegye a fehér pézsmával karöltve elevenedik meg, képzeletben pedig elrepít bennünket álmaink nyaralására. Az Avon Pur Blanca Sunshine Bloom kölni a bergamott citrusos aromáját az ilang-ilang nőies illatával egyesíti a széna frissességével, felidézve a nyári napok gondtalan boldogságát.

All Nudes szemfestékpaletta

A nude szemsmink megalkotásának számtalan módja lehetséges, akár klasszikus, akár merészebb vagy trendibb kreációról van szó. Az Avon All Nudes szemfestékpaletta a nude tónusokat egy kicsit sötétebb kiadásban jeleníti meg, a drámai hatásért felel és azért, hogy mi a legcsábosabb nude sminket varázsolhassunk magunknak. A 6 az 1-ben szemfestékpaletta 3 gazdag, bársonyosan matt színt és 3 intenzív, csillámos árnyalatot tartalmaz, melyekkel könnyen elkészíthetünk bármilyen stílusú look-ot.

Anew Platinum Instant szemkörnyékápoló

Ha enyhíteni szeretnénk sötét karikáink külsejét, vessük be az Avon Anew Platinum Instant szemkörnyékápolót! Akár egy pötty krémmel is felfrissíthetjük a bőrünk, csökkenthetjük a ráncokat és a puffadtságot. A szemkörnyékápoló segít kisimítani és feszesíteni a szem alatti bőrterületet, természetesen üde és kipihent lehet a szemkörnyékünk bőre.