Szépségnapló Smink Bemutatkoznak a Miss Sporty hosszan tartó újdonságai

Bemutatkoznak a Miss Sporty hosszan tartó újdonságai

Tartós és szuperbiztos sminkeket készíthetünk a Miss Sporty legújabb termékeivel, melyek akár 24 órán keresztül kitartanak!

Perfect to Last 24H alapozó

Teljes fedőhatást, 24 órán át tartó hibátlan bőrt ígér, izzadásálló formulájának, kenődésmentességének köszönhetően pedig biztosan nem lesznek sminknyomok a ruhákon. Könnyedén simul a bőrhöz, természetes megjelenést és csillogásmentességet ad, lélegző réteghidratáló hatású és kényelmes. Háromféle bőrtónushoz illő árnyalatban érhető el.

Volume to Last 24H szempillaspirál

A Miss Sporty Volume to Last24H szempillaspirál gyorsfestékfelvevő keféje határozott szépségű, ultra-dús szempillákat épít fel. Nincsenek csomók vagy kenődések, ráadásul egész nap a helyén marad. 

Perfect to Last 10Hpúder

A Perfect to Last 10H extra tartós púder tökéletesen illeszkedik a bőhöz és matt hatást biztosít 10 órán át. Viselhető önmagában vagy  sminkalapként, a bőr csillogástól mentes lesz és nem szárad ki. A bőrgyógyászok által tesztelt formula könnyed, gyengéd alkalmazást, kényelmes érzést biztosít.

Perfect to Last 24H korrektor

A tartós Perfect to Last 24H folyékony korrektor kenődésmentes, bőrgyógyászatilag tesztelt – elfedi a tökéletlenségeket, a foltokat és a sötét karikákat, 24 órán át. Két árnyalatból válogathatunk.

Flick to Last 24H szemhéjfilc

Flick to Last 24H szemhéjfilc 24 órán át kitart, gyorsan szárad, vízálló – viselhetjük tengerparton, buliban vagy a kedvenc könnyfakasztó filmünk alatt. A filc egyedülálló, kétoldalú 3D-s applikátorának köszönhetően nagyon könnyű vele precíz, vékony és vastagvonalakat alkotni.