Szépségnapló Smink Téli csillogás: bemutatkozik a Miss Sporty Miss Spectacular kollekciója

Téli csillogás: bemutatkozik a Miss Sporty Miss Spectacular kollekciója

Metálfényű szemsminkek, intenzív és tartós ajkak és csillogó körömlakkok – talán így lehetne röviden összefoglalni a Miss Sporty legújabb kollekcióját, a Miss Spectacular-t, amit kifejezetten a legjobb partismink elkészítéséhez alkottak.

Ismerd meg közelebbről őket!

Satin to Last Ajakrúzs

Ahogy a nevéből is látszik, a Satin to Last ajakrúzsokat arra tervezték, hogy igazán buliálló legyen, az ajkakon maradjon és ne kelljen bajlódni a rúzs folyamatos ellenőrizgetésével. Szatén-hatása van fél úton van matt és fényes között, ami trendi és tartós hatást eredményez.

A Satin to Last folyékony ajakrúzsok 5 csodálatos árnyalatban kaphatók a krémes nude-tól egészen a királynői pirosig. Kipróbálhatjuk a kávészín-trendet a #100 Creamy Nude bársonyos latte színével és a #110 Muted Mocha meleg, rózsaszínes barna árnyalatával, vagy merészebb vizekre evezhetünk a #210 Boldest Berry élénk fényes málna és a #220 Bitten Berry mély burgundi színeivel, esetleg a maradhatunk a klasszikus piros party ajkaknál a #300 Regal Red-el.

Designer All In One Eye Szemhéjpúder Paletta

Nem lesz nehéz dolgunk, ha igazán alkalmi, metálfényű szemsminket akarunk készíteni a Designer All In One Eye Szemhéjpúder Palettával, hiszen minden megvan benne, ami  egy ragyogó smink elkészítéséhez szükséges – mindez praktikus kompakt kivitelben. A csomagolás hátoldalán található, könnyű, lépésről-lépésre követhető utasítások segítségével a legegyszerűbben hozhatunk létre mesteri sminket. A gyöngyházfényű árnyalatok mellett, primert és highlightert is találunk a palettában, hogy még tökéletesebb sminket készíthessünk.

A paletta kétféle színkombinációban érhető el: a #300 Metallic Designerbena réz és a csokoládé, míg a #400 Glitter Designerbenasötétkék és a semleges tónus találkozik,  kiegészülve látványos csillogással.

Fireworks Coat Körömlakk

Nincs buli csillogás nélkül, éppen ezért két igazán látványos körömlakkal egészítette kis a kollekciót a Miss Sporty.

A Fireworks Coat körömlakkok két gyönyörű árnyalatban érhetők el, a #40 Champagne Folly arany csillámokkal, míg a #10 Red Cabaret vörös és arany csillogással varázsol el minket. Magában, vagy fedőlakként is tökéletes választás lehet!