Szépségnapló Szabadidő Végre itt a jó idő, irány a strand!

Végre itt a jó idő, irány a strand!

Be kell vallanom őszintén: azok közé az emberek közé tartozom, akik ki nem állhatják a telet és a hideget. Ilyenkor én vegetálok és számolom a napokat a tavasz kezdetéig.

Szerencsére a rossz időnek vége, igazi nyárias hőmérsékletnek örülhetünk az utóbbi hetekben. Igen ám, de milyen elfoglaltsággal lehetne a legjobban köszönteni ezt a csodás időszakot? Naná, hogy egy kellemes strandolással!

Ha Budapest környéki fürdőt keresek, szinte rögtön az Aquaworld jut eszembe, hiszen rendelkezik fedett és nyitott részleggel is, így ha netán aznapra esőt mondanak, akkor sem kell lemondani a már betervezett pancsolást.

Itt valóban mindenki megtalálja amit keres: a kényelmesebbeknek melegvizes jakuzzi, a sportolni vágyóknak úszómedence, az örökmozgóknak számtalan élménycsúszda, aki pedig pihenni szeretne, annak ott a szaunavilág és a masszázs. Összesen 15 élménymedence és 4000 négyzetméternyi vízfelület áll rendelkezésre!

Családosoknak sem kell aggódniuk, hiszen több gyermekmedence, illetve egy hatalmas játszóház is található a fürdő területén, így a kicsik is jól érezhetik magukat.

Egy biztos: ha nincs túl sok szabadidőnk és pár óra ki akarunk szakadni a hétköznapi mókuskerékből, akkor az Aquaworld tökéletes választás lehet. Én biztosan visszatérek!

TIPP: akár munka után is érdemes beugrani pár órára fürdeni, hiszen este 6 és 10 óra között már kedvezményes jegyeket lehet igényelni!