Szépségnapló Testápolás – Lush Christmas Candy Box

[Mi van a dobozban] – Lush Christmas Candy Box

Mindig is imádtál ajándékokat bontogatni? Akkor gyere, nézzük meg együtt, mit rejt a Lush egyik karácsonyi ajándékcsomagja! 

A Lush karácsonyi ajándékcsomagjai mindig gyönyörűek, hihetetlenül színesek és látványosak. Abban biztosan lehetünk, hogy a csomagolással már nem kell bajlódnunk ajándékozás előtt. A Christmas Candy Box sem kivétel ez alól: ezüst csomagolást kapott, rajta az amerikai mesékből és filmekből már jól ismert klasszikus candy cane-t (cukorpálcát) mintázó díszítéssel, melyet egy pink szalag ölel körbe.

Az üdvözlőkártya sem maradhat ki természetesen!

A csomagolás természetesen egytől-egyig újrahasznosítható anyagból készült, hiszen a Lush ezt nagyon komolyan veszi.

A külső csomagolás alatt egy pink dobozkát találunk, melyen a Lushtól már jól ismert matrica található, melyről megtudhatjuk, hogy ki készítette (jelen esetben egy egész csapat volt) a kis csomagot és termékeit.

És akkor jöjjön a lényeg: a termékek! A megszámlálhatatlan kis pufihenger (nem tudom a pontos nevét, tudna valaki segíteni?) között ott lapulnak a kis karácsonyi szerzemények. Nézzük is meg egyenként őket!

Luxury Lush Pud fürdőbomba

Egy igazán színes egyéniség, mely legfőképp a kádban mutatkozik meg. Ha a konfettik színeiben pompázó fürdővízben szeretnél ellazulni egy jó könyv társaságában, miközben a fürdőbombában található ciprusolaj, bergamottolaj és a lédús feketeribizli-abszolút illata felfrissít és megnyugtat, akkor ez a tökéletes választás. Bár ki ne vágyna erre?

Candy Cane habfürdő

Egy cukorkás ajándékcsomagnak elmaradhatatlan kelléke a cukorkás habfürdő. A Candy Cane többször is felhasználható, a benne található bergamott és a szicíliai citrom olajai  jókedvre derítenek, gyümölcsösen friss illatuk pedig nem enged ki a kádból. Tartsd folyó víz alá, ha frissítő habokra vágysz, de használat után ne felejtsd el félretenni, hogy megszáradjon a következő használatig.

Snow Fairy tusfürdő

Nincs Lush karácsony Snow Fairy tusfürdő nélkül, nekem legalább ez az egyik kedvenc ünnepi termékem. Extra édeskék illata van, leginkább a rágógumira hasonlít, de nagyon kellemes és valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva azonnal ünnepi hangulatba kerül tőle az ember.

Butterbear fürdőbomba

A csomag legcukibb tagja a Butterbear fürdőbomba. Ez a tündéri kis mackó a benne található ylang ylangnak és a kakaónak köszönhetően extra kényeztető fürdőben lehet részünk. A fürdőbomba közepében található fair trade bio kakaóvaj selymes, álomszerű kényeztetést nyújt a bőrnek.

Fontos megjegyezni, hogy a fürdőbomba elkészítéséhez használt kakaóvaj a Dominikai Köztársaságból származik; a Lush pedig garantálja, hogy a termelők megfelelő díjazást kapnak a munkájukért, illetve további összegekkel támogatják a helyi iskolák fenntartását és fejlesztését.

A Lush Christmas Candy Box a többi karácsonyi ajándékcsomaggal együtt megvásárolható a Lush webshopjában és személyesen az üzletekben is!