Szépségnapló Arcápolás Szónikus arctisztítóval a ragyogó arcbőrért

Szónikus arctisztítóval a ragyogó arcbőrért

A mindennapos tisztálkodásunk fontos része az arctisztítás is. Sajnálatos módon nem fektet ebbe mindenki elegendő időt és energiát. A csupán vízzel való arctisztítás kevés, mivel a nap folyamán makacs szennyeződések rakódnak le a bőrre. A sminkszerek, a por és a különböző krémek maradványait a víz önmagában nem tudja hatékonyan eltávolítani.

Mivel a bőrünk folyamatosan faggyút és verejtéket is termel, ez nagyon jó táptalajt biztosít a baktériumoknak is. Ha ezt nem távolítjuk el megfelelően, akkor ezek megbonthatják bőrönk természetes védőrétegét, így arcbőrönk egyenetlenebbé válhat, ami meggyötört bőrképet eredményez. Ha ezt el szeretnénk kerülni, és egészséges, ragyogó megjelenést szeretnénk bőrönknek, akkor naponta legalább egyszer alaposan tisztítanunk és ápolnunk kell. Ha így teszünk, arcbőrönk ezt biztosan meg fogja hálálni. 

Az alapos tisztításhoz a tiszta víz kevés, hiszen a szennyeződéseket és a napi igénybevétel maradványait csakis olyan termékekkel tudjuk eltávolítani, amelyek erre lettek kifejlesztve. Ha arcbőrünk tiszta, akkor sokkal jobban tudja magába szívni a különböző arcápoló krémeket, szérumokat. Amennyiben bőrünkről eltávolítjuk a szennyeződéseket és a felesleges zsírt is, a különböző sminktermékeket is jobban el tudjuk dolgozni rajta. Az alapos, mindennapos bőrápolás mellett mégis sok nő érzi úgy, hogy intenzívebb ápolásra van szüksége. A kínálatban számtalan termékkel találkozhatunk, amelyek gyors és hatékony megoldást ígérnek a felmerülő bőrproblémákra. 

Az utóbbi időben egyre nagyobb visszhangja van egy kis szerkentyűnek, amely könnyű és hatásos arcápolást ígér. A szónikus arctisztító egy olyan kozmetikai eszköz, amely megoldást kínál az eltömődött pórusok, aknék, foltok és ráncok ellen. Ez a kis készülék gyenge rezgéseket végez, és a finom szilikonos sörtéknek köszönhetően gyengéden, de mégis hatásosan tisztítja az arcbőrt. Amellett, hogy hatékony tisztítást tesz lehetővé, üdítően hat lelkünkre is ez a pár perces énidő. A feladatunk csak annyi, hogy a kedvenc kozmetikumunkat felvigyük a bőrre, a készülék pedig a pulzáló mozgások által masszírozó mozdulatokkal tisztítja és frissíti fel a bőrt. A szónikus arctisztító amellett, hogy alaposan kitisztítja a pórusokat, a rezgések serkentik az bőr oxigénellátását. Ez azt eredményezi, hogy az egyenetlenségek és a finom ráncok kisimulnak. A kínálatban találhatunk olyan típusú készülékeket is, amelyek mindkét oldalukon sörtékkel vannak ellátva. A durvább sörték inkább a tisztításért felelősek, a finomabbak pedig inkább a krémek és már arcápoló készítmények bemasszírozására. A szilikon kialakítás azért annyira előnyös, mert a bőr mélyebb rétegeiből is képesek felhozni a szennyeződéseket. A készülék eltávolítja az elhalt hámsejteket és a felesleges faggyút is. A kezelés igen kellemes és egy nehéz, stresszes nap után valódi kényeztetést nyújt, hiszen teljesen ellazít. 

A szónikus arctisztítók kialakítása olyan, hogy a használat során finoman követi az arc vonalát. A készülék nagy előnye, hogy vízálló, így akár zuhanyzás közben is élvezettel használhatjuk őket. Karbantartásuk is nagyon egyszerű, hiszen a szilikonos kialakítás lehetővé teszi, hogy minden szennyeződést gond nélkül eltávolítsunk róla. Ez a kis csodakütyü azért is nagyon imponáló, mert nagyon kevés energiát használ, így nagyon ritkán kell tölteni. Egyes típusok akár 300 alkalmat is elbírnak egyetlen töltéssel.  Kialakításának és méretének köszönhetően, bármikor, bárhová magunkkal tudjuk vinni, bármilyen kistáskában vagy neszeszerben kényelmesen elfér. 

Ha körbenézünk a kínálatban, láthatjuk, hogy élénk és kecsegtető színekben érhetők el ezek a készülékek, amelyeknek egyetlen nő sem tud ellenállni.