Szépségnapló Testápolás Friss, tiszta és fenntartható illattrió a hej:pure-tól egy jobb jövőért

Friss, tiszta és fenntartható illattrió a hej:pure-tól egy jobb jövőért

Viszonylag ritkán találkozik az ember igazán különleges illatokkal, főleg olyannal akik teljesen máshogy gondolkodnak és eltérnek a konkurenciától, hogy egy jobb jövőt támogassanak. A hej:pure új illatmárka pont ilyen, ugyanis parfümjeik fenntarthatóság szellemében születtek.

Friss, tiszta illatkreációk és stílusos megjelenésű csomagolás kiváló, 98 százalékos újrahasznosíthatósággal. Az illatolajtól a hajtogatott dobozig a fenntarthatóság témáját teljesen újragondolták ebben az illatkoncepcióban: minden illat olyan különleges, természetes összetevőket tartalmaz, amelyek felelős nyersanyaggazdálkodásból származnak, és amelyeket tisztességes munkakörülmények között nyertek ki.

A parfümösen kifinomult illatok tiszta, 100% vegán formulával gondoskodnak a jó közérzetről – olyan vitatott összetevőktől mentesen, mint a pálmaolaj, UV-szűrők és színezékek. Műanyag kupak és celofánfólia nélkül a műanyagözön ellensúlyozásáért. A társadalmi elkötelezettség, valamint a víz- és tengervédelmi projektek támogatása segíti ezt az elképzelést. Az illatrió a pure flower, pure water és pure wood nevet viselik.

A pure flower egy igazán virágos illat, olyan tiszta, mint a zsnge virágok a meleg nyári esőben. Különlegessége, hogy damaszkuszi rózsaolajat, tartalmaz, ami felelős bolgár termesztésből származik, ahol tisztességes munkakörülményeket biztosítanak a dolgozóknak, valamint átláthatóság, a környezet és a biológiai sokféleség tiszteletben tartása jellemzi.

A pure water egy transzparens, vizes illat, olyan tiszta, mint a napsütötte tenger a kék ég alatt, ami jázmin abszolút kivonatot tartalmaz, ami felelős indiai termesztésből származik. Itt is kiemelet figyelmet fordítottak a felelősségteljes, ökológiailag fenntartható mezőgazdaságra és a régiós átlagot meghaladó tisztességes jövedelmre.

Végül, de nem utolsó sorban a pure wood, ami egy transzparens, fás-gyümölcsös illat, olyan tiszta, mint a friss reggeli harmat a nyári erdő zsenge levelein. Vetiver-olajat rejt magában, ami felelős haiti termesztésből származik, ami biztosítja a dolgozók számára a jobb hozzáférést az egészségügyi ellátáshoz, az oktatáshoz, a képzéshez és a közösségi támogatáshoz.

A Németországban gyártott három klímasemleges illat, a pure flower, a pure water és a pure wood 2022. június elejétől már kapható hazánkban is!