Szépségnapló Testápolás Ziaja ajándékcsomagok karácsonyra

Ziaja ajándékcsomagok karácsonyra

Már nem sok időnk van beszerezni az ajándékokat, hiszen pár nap múlva karácsony. Egy kozmetikai ajándékcsomaggal biztosan nem lőhetünk mellé: praktikus és jól mutat. A Ziaja márka szépségápolási ajándékcsomag választékában mindenkinek találhatunk megfelelőt a karácsonyfa alá!

ziaja-oliva-ajandekcsomag

A szép, tetszetős csomagok tartalma olyan az arca és a testre kifejlesztett ápoló kozmetikumok, melyek speciális szaktudás alapján, természetes eredetű alapanyagok felhasználásával készülnek, egyesítve a modern technológiát és az olyan kiváló, hagyományos összetevők hatását, mint a növényi kivonatok és a vitaminok.

ziaja-kecsketejes-ajandekcsomag

A hölgyek számára nyújt kényeztető arcápolást a kecsketejes ajándékcsomag. A finom, friss illatú kakaóvajas és olivás csomagok teljes körű testápolást kínálnak tusfürdő, testápoló, és kézkrém termékkombinációjukkal.

ziaja-manukafa-ajandekcsomag

Gondolva a fiatalokra is, a manuka fa termékei kifejezetten a tinik mitesszeres arcbőrére jelentenek megoldást. Természetesen a férfiak sem maradnak ki az ajándékozásból, a Ziaja men ajándékcsomag tartalma tusfürdő, roll-on, hidratáló arckém.

ziaja-men-ajandekcsomag

Az ajándékcsomagok kaphatók a hipermarketekben, valamint a www.ziajashop.hu weboldalon, ahol az említett ajándékcsomagok mellett a márka többi innovatív termékei között válogathatunk tetszés szerint.