Szépségnapló Tippek Jacques Lemans: prémium minőségű órák kedvező áron

Jacques Lemans: prémium minőségű órák kedvező áron

Aki nagy rajongója a gyönyörű és jó minőségű óráknak, annak valószínűleg nem kell bemutatni a Jacques Lemans órákat, hiszen a márka már 40 éve készít különleges darabokat.

jacques_lemans_2

Ha viszont nem ismerős, akkor a márkáról röviden: az osztrák Jacques Lemans céget 1975-ben alapította két fivér, Alfred és Norbert Riedl, ami a mai napig az ő tulajdonukat képezi. Mára már több, mint 120 országban vannak jelen és egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek világszerte. Minden egyes karóra tökéletes precizitással készül a tervek felvázolásától, egészen az óra összeszerelésig.

Két Jacques Lemans óra járt a szerkesztőségünkben és rögtön le is fotóztuk nektek őket. Érdekességük, hogy mindkettő unisex, azaz férfi és nő egyaránt hordhatja, így akár a pároddal felváltva hordhatjátok.

jacques_lemans_3Jacques Lemans órák (balra Jacques Lemans N-207A, jobbra pedig Jacqes Lemans La Passion LP-111G

Jacques Lemans N-207A 

Igazi nosztalgikus hangulatú óra, melynek különlegessége, hogy a számlap közepe átlátszó, így az oldal mechanikus szerkezete is látható, igazán egyedi külsőt adva ezzel az időmérőnek.

jacques_lemans_1

A szíj minőségi borjúbőrből készült, ráadásul 50 méterig vízálló, így zuhanyzáshoz és úszáshoz is hordható. Bár unisex óraként van aposztrofálva, inkább maszkulin jegyeket hordoz magán, így inkább az erősebbik nem képviselői részesítik előnyben.

Jacqes Lemans La Passion LP-111G

Gyönyörű, rozsdamentes acélból készült karóra, igazán különleges kék számlappal, amit megerősített üvegburkolat véd, így nem kell folyton a karcok miatt aggódnunk. Feminin árnyalatú számlapot gyönyörűen egyensúlyozza ki a maszkulinabb szíj, bár véleményem szerint inkább a női szíveket fogja megdobogtatni a külseje.

jacques_lemans_4

jacques_lemans_7

jacques_lemans_8

A cikkhez tartozó fényképeket Canon EOS 5D Mark II fényképezővel készítettük.
Az online- és egyéb kommunikációnkhoz ASUS ZenFone 2 okostelefont használunk.
Együttműködő partnereink: Acer Hungary, ASUSGigabyte, SonyEpson, Kaspersky Lab, Canon, Camera Kft., Nike
Utómunka hardver: Acer, ASUS, Gigabyte