Szépségnapló Testápolás A nyár hangulatát hozzák el nekünk az Acqua Colonia legújabb illatai

A nyár hangulatát hozzák el nekünk az Acqua Colonia legújabb illatai

Igazi nyári hangulatú limitált kollekcióval jelentkezett Acqua Colonia: a Goji & Cactus Extract (goji és kaktusz kivonat), valamint a Bamboo & Watermelon (bambusz és görögdinnye kivonat) különleges frissességével lep meg.

Az Acqua Colonia Limited Edition minden évben az aktuális trend-témákat dolgozza fel és segítségükkel jótékony hatású illatkreációkat alkot. A „smell the taste” technológia olyan eljárás, amellyel újjáélednek a természetes aromák és az illatok, az ízek lenyűgöző, egyedi illatélménnyé olvadnak össze. 

Goji & Cactus Extract

Izgalmas illatkeveréket eredményeznek a goji bogyó erőteljes vörös elemei a kaktusz intenzív zöld kivonataival. 

HIRDETÉS

„Nyári érzéseket ébreszt ez a bizsergetően friss illat! A goji bogyók erős vörös jegyei a leheletnyi zöld kaktuszkivonattal kombinálva energikus, édes keveréket eredményeznek. Szárnyakat adó illatélmény, amelyet újra és újra át szeretnénk élni.” – nyilatkozta az illatról Philippine Coutière parfümőr

Bamboo & Watermelon

A világoszöld bambuszjegyek a görögdinnye gyengéden édes aromájával kombinálva kellemesen gyümölcsös frissességet adnak, melynek ízét szinte a szánkban érezzük.

„Ez az illat a tökéletes, diszkrét kísérőtárs a nyárhoz! Lágy, zöld bambuszjegyek tápláló frissességgel körülvéve, míg a finoman vörös, átlátszó görögdinnye akkordok egy kevés édességet adnak hozzá. Összességében könnyű illat, amely teljes egészünkre ható, jó közérzetet biztosít.”– mesélte az illatról Alexandra Monet parümőr

Mindkét illatot az innovatív „smell the taste” („érezd az illat ízét”) elnevezésű technológiával hozták létre, amely teljesen újszerű illatélményt tesz lehetővé. A két új kreáció 2021 április elejétől kapható az üzletekben. 

HIRDETÉS
Előző cikkHogyan varázsoljuk tökéletessé tekintetünket?
Következő cikkCsodás arcápolási újdonságok az AVON-tól