Szépségnapló Divat Fontos újrahasznosítási információk és akciók a H&M-nél

Fontos újrahasznosítási információk és akciók a H&M-nél

Tegnap kezdődött a H&M világszintű környezetvédelmi mozgalma, a Globális Újrahasznosítási Hét, melyhez nem kisebb híresség, mint az előadóművész M.I.A. is csatlakozott egy kifejezetten erre az alkalomra írt dallal és a dalhoz készült videoklippel. Budapesten pedig a hét második felétől egy nem mindennapi szabadulós játékra hívja az embereket a H&M az Erzsébet térre.

hm-ujrahasznositasi-het-2

Az Újrahasznosítási Hét elsődleges célja, hogy környezettudatosságra ösztönözze az embereket a ruhavásárlás során is. Az 1 hétig tartó esemény alatt a H&M célja, hogy 1000 tonna ruhát gyűjtsön össze a vásárlóktól a több mint 3600 üzletében. A mozgalom része a H&M célkitűzésének, hogy újraindítsa a divat élettartamának körét és újrahasznosítsa a már nem használt textileket.

A tudatosság növelése érdekében a világsztár M.I.A. egy új videoklipet is készített, hogy rávilágítson a szeméttelepekre kerülő ruhák környezetre gyakorolt káros hatására.

Budapesten ráadásul a H&M egy különleges játékkal is készül az Újrahasznosítási Hétre: április 21. és 24. között az Erzsébet téren a H&M Szabadulószobában próbálhatják ki rátermettségüket és környezetvédelemmel kapcsolatos tudásukat a játékos kedvűek.

A négy napon át nyitva tartó Szabadulószobában a tudatos divattal kapcsolatos feladatok segítenek a 2-6 fős csapatoknak a szabadulásban. Az Újrahasznosítási Hét alatt a H&M üzletekbe vagy a Szabadulószobába bevitt megunt ruhákért ráadásul dupla kedvezményes kupon jár!

hm-ujrahasznositasi-het-1

A Szabadulószobával kapcsolatos bővebb információt a játék Facebook oldalán találhatsz. https://www.facebook.com/events/1585884718369950/