Szépségnapló Testápolás Frissítő, citrusos nyári illattal jelentkezik az Acqua Colonia

Frissítő, citrusos nyári illattal jelentkezik az Acqua Colonia

Egy igazán markáns és citrusos unisex kollekcióval tért vissza az 4711 illatház ikonikus kölnije, az Acqua Colonia. Az új Acqua Colonia Yuzu & Cedarwood névre hallgató illat a frissítő yuzu-nuanszok és a fás cédrusfa-akkordok együttesével ragadja meg a citrusos-fás illatok nemzetközi népszerűségét. Angéline Leporini parfümőr egy olyan illatot alkotott, amelynek különleges kombinációja egyedi frissességével visszahoz minket a pillanatba.

Az illat és fókuszáló hatása

Az új citrusos-fás Acqua Colonia Yuzu & Cedarwood alkotás olyan, mint egy üdvözlő ébresztő saját magunk számára: a yuzu frissítő jegyei, párosítva a nemes cédrusfa gyantás-száraz nuanszaival, fókuszáló hatással bírnak. A friss és élénk illat stimulálja tudatunkat, hogy ne hagyjuk magunkat befolyásolni külső hatások által. Az Acqua Colonia Yuzu & Cedarwood egy markáns és nemes alkotás, amely fókuszt ad nekünk!

Stílusos dizájn

Az Acqua Colonia Yuzu & Cedarwood vizuálisan is markáns és egyben optimista frissességet sugároz: a mély erdőzöld színvilág megnyugvást idéz elő, és tökéletesen illik a koncepcióhoz. Az Acqua Colonia elegáns dizájnjával kombinálva a megjelenés kifinomult és nemes hatást kelt. Az ikonikus Molanus üveg, dombornyomott felülettel bármely fürdőszobának elegáns kiegészítője lehet. A természetes hatású, finom zöld színű dobozon a japán citrusgyümölcs akvarellje gazdagon és kontrasztosan jelenik meg. Így a dizájn is különleges kényeztető pillanattá válik!

Teljesen természetes – és fenntartható

A 4711 illatháznál már több mint 230 éve lelkesednek és inspirálódnak a természet sokszínűsége által. Az Acqua Colonia esetében különös figyelmet fordítanak termékeik összetételére. Így szeretnénk a természet értékes csodáját a jövő számára is megőrizni, mint inspirációforrás, erőforrás és jó közérzetet biztosító hely. Az illatkreációk 90-97 százalékban természetes eredetű nyersanyagokat tartalmaznak. Az Acqua Colonia kifejezetten figyel arra, hogy mikor nyújtanak a természetes nyersanyagok előnyt az illat és a környezet számára a szintetikus anyagokkal szemben. A szintetikus anyagok erőforrás-kímélő módon képesek illatjegyeket utánzózni, és végtelen lehetőségeket kínálnak izgalmas kreációkhoz. 2021 óta az új kompozíciók esetében alapértelmezés szerint lemondunk az állati eredetű anyagokról, az ásványi olajokról és a színezékekről. A doboz anyaga igazoltan felelős forrásokból származik. Németországi gyártási helyszínünk révén emellett a legmagasabb minőségi szabványokat képviseljük, és garantáljuk a rövid szállítási utakat.

Az Acqua Colonia Yuzu & Cedarwood 2024 június végétől már kapható a kijelölt boltok polcain!