Szépségnapló Smink 2017-es Maybelline őszi újdonságok: The Burgundy Bar paletta, Age Rewind korrektor, Superstay...

2017-es Maybelline őszi újdonságok: The Burgundy Bar paletta, Age Rewind korrektor, Superstay 24H alapozó és púder

Gyönyörű őszi árnyalatokban pompázó paletta és tökéletes fedést biztosító alapozó és korrektor – csak hogy pár újdonságot említsek a Maybelline 2017-es őszi kínálata közül. Idén is elég magasra tették a mércét, két termék is van köztük, ami szerintem a szezon abszolút kedvencévé válhat. Ismerjük is meg őket közelebbről!

The Burgundy Bar paletta

Kezdjük is talán az egyik legjobb újdonsággal! A Maybelline The Nudes paletták után eljött a burgundi árnyalatok ideje: a The Burgundy Bar gyönyörű árnyalataival maga az ősz. Tizenkét csodás burgundi kombináció, mely mind arra vár, hogy kipróbáljuk őket!

Superstay 24H alapozó és púder

Új külsőt kapott a hosszan tartó, gyönyörű fedést biztosító Superstay 24H alapozó és púder, melyből előbbi az otthoni sminkgyűjtemény, utóbbi pedig a táskák állandó szereplője lesz.

Age Rewind korrektor

A szezon egyik legígéretesebb terméke az Age Rewind korrektor, mely a szem alatti karikák legnagyobb ellensége. A szivacsos applikátor könnyű és maszat mentes felvitelt tesz lehetővé, elfedve a bőrhibákat és a sötét karikákat így ragyogó varázsolva a szemkörnyéket.

Master Prime báziskrém

A Maybelline idén először egy teljes báziskrém családot is megjelentetett, ahol mindegy darab más és más probléma orvosolására hivatott. A Master Prime báziskrém 4 verziója segítséget nyújt a kipirosodás és fakóság ellen, hidratálttá teszi a bőrt, illetve csökkenti a pórusokat.

Neked melyik a kedvenced?