Szépségnapló Arcápolás Habkönnyű újdonság a FOREO-tól

Habkönnyű újdonság a FOREO-tól

A FOREO arctisztító készülékeit senkinek sem kell bemutatni, aki kicsit is foglalkozik az arcápolás témájával, az biztosan találkozott már ezekkel a kicsi, orvosi szilikonból készült csodaeszközökkel.

Viszont ami most újdonság, hogy a készülékek mellett egy új arctisztítót is létrehozott a svéd márka, ami tökéletesen kiegészíti a napi arcápolási rutint.

Mostantól a FOREO saját márkájú arctisztítójával is használhatjuk a készülékeket

A Micro-Foam Cleanser egy krémes állagú arctisztító, ami a bőrre felvéve mikrobuborékokká alakul, melyek belülről finoman tisztítják ki a pórusokból a szennyeződéseket. Pluszként megadja az arcbőrnek a szükséges ápolást és hidratáltást, köszönhetően a benne található bőr-megújító aminosavaknak és E-vitaminnak.

Külsőre sem utolsó látvány, tökéletes kiegészítője a napi arcápolási rutinnak

Hatalmas pozitívuma ennek a tisztítónak, hogy teljesen vegán, nem tartalmaz olajakat, dermatológiailag tesztelt, parfümmentes és szappan összetevők nélkül készül.

A legpraktikusabb, ha a krémet rögtön a készülékre visszük fel

Használata nagyon egyszerű, csak fel kell vinni egy kis mennyiségű krémet a nedves bőrre vagy magára a készülékre, majd belemasszírozni az ujjbegyeinkkel, illetve valamelyik FOREO arctisztítóval, végül bő vízzel lemosni.

Állagra viszonylag sűrű, de bőrre felvéve könnyű habbá alakul

TIPP: ha még több információt szeretnél a termékről, akkor látogass el a FOREO, illetve a NOTINO oldalára