Szépségnapló Arcápolás FOREO LUNA mini 2

[TESZT] FOREO LUNA mini 2

Több FOREO arcápolási készüléket is bemutattunk már nektek, de a LUNA mini 2 valahogy mindig kimaradt a szórásból, így most ő következik.

A FOREO LUNA mini 2 ugyanolyan orvosi szilikonból készült arctisztító eszköz, mint a svéd márka többi készüléke. Külsőre leginkább méretbeli és formabeli különbségek vannak: a LUNA mini 2 sokkal kerekebb mint a nagytestvére, a LUNA 2, viszont méretben sokkal nagyobb, mint a LUNA play, vagy épp az előző tesztünk tárgya, a LUNA fofo.

Az összes LUNA arctisztító készülék egy képen – jól láthatóak a méret- és formakülönbségek

Míg a LUNA fofo elemmel működik, addig a mini 2 akkumulátorral rendelkezik, amit egy töltéssel akár 300-szor is tudunk használni!

Egy kis segítség azoknak, akik el akarnak igazodni a FOREO készülékek között (Forrás: askderm.com)

A készüléken található gombok mennyisége nem fog összezavarni senkit, ugyanis összesen egy bekapcsoló gombot találunk a mini 2 elején, valamint a gomb bal és jobb oldalán egy plusz és egy mínusz jelet, amivel a kezelés közbeni rezgés intenzitását tudjuk növelni, illetve csökkenteni. Ezen felül a hátoldalán van a töltő csatlakozója, amit már fentebb említettem. És ennyi, semmi extra díszítés és fakszni, pont annyi, amennyi kell, és pont ez teszi a FOREO-t annyira különlegessé.

Az elegáns fekete színen kívül még négy csodás árnyalatban kapható

Beszéljünk egy kicsit a sörtékről is: elől apró kis sörtéket találunk a készüléken, melyek a leírás szerint a száraz és érzékeny bőrt tisztítják. Ugyanúgy elől, de a teteje felé már kicsit nagyobb szilikon sörtékkel rendelkezik, amik az arcbőr érzékeny helyeit célozzák meg. Végül pedig a mini 2 hátulján lévő legnagyobb sörtéket a szélesebb arcfelületre, illetve a zsírosabb bőr ápolására fejlesztették ki. Egyszóval mindenki megtalálhatja a magának legjobban illő felületet.

A szilikon sörték elől…
… és hátul

A használata nagyon egyszerű, reggel és este mindössze egy percet vesz igénybe, így nem kell hosszú perceket a fürdőszobában töltenünk. A FOREO-tól már jól ismert T-Sonic™ technológia a puha szilikon érintőpontokon akár 8000 pulzáló mozgást végez a mély, ugyanakkor kíméletes arctisztítás érdekében, ami kitisztítja az eltömődött pórusok szinte 99%-át. Nincs más dolgunk, csak bevizezni az arcunkat, felvinni a kedvenc arctisztító krémünket vagy gélünket az arcra vagy közvetlenül a készülékre és már indulhat is a rapid kezelés: fél perc a jobb, majd fél perc a bal oldalon (a mini 2 egyékbént 15 másodpercenként jelez, így számon tudjuk tartani az időt), majd a végén alaposan lemossuk az arcunkat és már kész is vagyunk. Ezt a folyamatot egyébként akár a zuhany alatt is végezhetjük, hiszen a mini 2 vízálló.

TIPP: ha már a tisztítóknál vagyunk, fontos megjegyezni, hogy a FOREO-nak már van saját arctisztító krémje, amit tökéletesen kiegészíti a készülék használatát (erről bővebben itt olvashattok: https://www.szepsegnaplo.hu/habkonnyu-ujdonsag-a-foreo-tol/ )

A mini 2 tisztítása és karbantartása rém egyszerű: mivel egy különleges orvosi szilikonból készült, ezért 35-ször higiénikusabb, mint a nejlon tisztítókefék, ennek köszönhetően elég csak használat után folyó víz alatt leöblíteni és már haladhatunk is tovább. Nem kell benne cserélni semmit, csak a töltésre kell odafigyelnünk.

Nem kell sokat bíbelődni a töltéssel, körülbelül 1 óra alatt kész van és 300 használatig el is felejthetjük!
Ilyen kis töltőkábel jár a készülékhez

Ami az árát tekinti, az viszonylag borsos, jelenleg 43 900 forintért kapható a NOTINO oldalán, de ez egyfajta befektetés a bőrünknek, hiszen a mini 2, ugyanúgy ahogy a többi FOREO arctisztító készülék működik és hatásos, én egyáltalán nem tudom elképzelni már az arcápolási rutinomat nélküle. Nem vagyok az az órákat a fürdőszobában pepecselős típus – sajnos időm sincs rá- ,így ha találok egy olyan eszközt, ami megkönnyíti az életemet és beváltja azokat a dolgokat, amiket ígér, akkor amellett kitartok és a FOREO LUNA mini 2 pont ilyen. Gyors, hatékony, egyáltalán nincs szükség cserékre rajta és egyszerű használni. Kell ennél több?