Szépségnapló Divat Egymáshoz illő gyerek-felnőtt szettek anyák napjára

Egymáshoz illő gyerek-felnőtt szettek anyák napjára

Nincs is annál aranyosabb látvány, mint amikor különleges alkalommal a gyerekek az apáéhoz vagy az anyáéhoz illő ruhában jelennek meg. Az anyák napja is ilyen tökéletes alkalom lehet az összeöltözésre, és a közös programon még inkább kifejezhető vele az összetartozás. Legyen szó akár egy laza szabadidős programról vagy egy meghitt családi ünneplésről.

Azt már természetesnek tekintjük, hogy a karácsonyt, húsvétot és a születésnapokat megünnepeljük családi körben, de érdemes igazán különlegessé tenni az olyan alkalmakat is, mint az anyák napja, méghozzá az együtt töltött minőségi idővel. Fordítsatok még nagyobb figyelmet erre a különleges eseményre, és szenteljetek kiemelt figyelmet édesanyátoknak és gyermeketeknek, hiszen egy apró figyelmesség, egy kedves gesztus ilyenkor még jobban esik. Az önfeledt szórakozáshoz pedig a Fashion Days stílusszakértője, Szabó Erika most kényelmes, lezser, elegáns vagy éppen olyan sportos szetteket javasol, amelyek akár az esős időt is kibírják.

Egy laza városi séta

Magyarország tele van gyönyörű helyekkel, melyekért nem is kell messzire mennünk, mennyire ismeritek például Szentendrét, Egert, Veszprémet vagy Pannonhalmát? Bökj a térképre és mutasd meg kedvenc magyar városodat a kicsiknek is! Idén hűvösebb tavaszias időre számíthatunk anyák napján, akár kisebb esőzések is lehetnek a hétvégén, ezért mindenféleképpen készüljetek esőkabáttal vagy dzsekivel. Emellett a réteges öltözködés is nagyon fontos, ha a kutyagolásban kimelegednének a picik. Ezekben a vidám, sárga és narancssárga színekben játszó ruhákban nem csak kényelmes, de boldog is lesz az együtt töltött idő.

Könnyű túra: irány a természet

Ha ezen a hétvégén elszakadnátok a városoktól és inkább a zöldbe vágytok, akkor sem kell messzire mennetek, Magyarország több vidékén is vannak gyönyörű, ráadásul gyerekbarát túraútvonalak. Egy ilyen programon a réteges öltözködés mellett a legfontosabb, hogy kényelmes bakancsot húzzatok. Így akkor sem lesznek nyűgösek a kicsik, ha picit hosszabbra nyúlik a séta, főleg, azért mert egymáshoz passzoló lábbelikben, együtt indultok el a kalandra. A jó légáteresztő képességű felső ugyanilyen fontos, szerezzetek be egy-egy színes darabot belőle és indulhat is a móka.

Adjuk meg a módját! – ünnep otthon

Sok gyerek készül verssel, dallal, előadással anyák napjára, hiszen az iskolai, óvodai programok kötelező része ez, azonban sokkal meghittebb és különlegesebb élmény, ha találtok rá módot, hogy kis produkcióját otthon, családi körben is megmutathassa nektek. Az iskolai „hivatalos” eseményhez is biztosan nagyobb kedve lesz, ha ott egymáshoz passzoló szerelésben jelentek meg.

Mozi, cirkusz, állatkert?

Egy egyszerű, már-már klasszikusnak számító program is nagyszerű választás lehet az ünnep alkalmából. A budapesti és a nyíregyházi állatpark is gyönyörű és mind gyermek, mind felnőtt szemmel nagyon izgalmas, de most érdemes zárt helyi programokkal is készülni a hétvégére, ha az időjárás megtréfálna minket. Itt is a kényelmesebb ruhadarabok kapnak helyet, és mindenképpen legyen a táskában egy-egy esőkabát, vízhatlan egyendzseki, amely megóv titeket a hűvös tavaszi esőtől.