Szépségnapló Divat Intimissimi születésnap: különleges Swarovskival díszített melltartót lepleznek le az Intimissimi on Ice...

Intimissimi születésnap: különleges Swarovskival díszített melltartót lepleznek le az Intimissimi on Ice 2016-on

Az Intimissimi idén ünnepli huszadik születésnapját, éppen ezért egy nem mindennapi melltartót alkotott, amely ékszerként tiszteleg a női szépség előtt.

Az Intimissimi aprélokos figyelmet fordított a tervezési folyamatra, a különleges darabot ragyogó  Swarovski kristályokkal díszítette. A márka egyik nélkülözhetetlen alapdarabja, a teljesen fekete, pánt nélküli Monica modell mikroszálas hátsó pántját csillogó kristályok borítják.

intimissimi-swarovski-braA 325 kristállyal diszített fehérnemű arra született, hogy az egész világ megcsodálja és új fényt adjon megjelenésednek. Swarovski kristályok, négy különböző méretben – a legnagyobbtól a legapróbbig minden követ egyenként, kézzel helyeztek fel, előre megtervezett minta szerint. A fényáradat a fekete anyagon olyan, mintha több száz hullócsillag lenne a forrása. Tökéletesen különleges, igazi női álom, amely hamarosan valósággá válik.

intimissimi-swarovski-bra-3A kivételes szépségű színpadi produkciót beragyogja majd a kristályok csillogó játéka és a nézőtér energiája, amint izgatottan várja a legújabb darabok érkezését. Az Intimissimi On Ice egy egyedülálló előadás, a hírességek és a stílus parádéja, ahol a divat, a tánc és zene sztárjai egy szenzációs koreográfia keretében randevúznak a jégen.

intimissimi-swarovski-bra-2.jpgEz tökéletes alkalom arra is, hogy a cég egy új melltartót mutasson be, amelyet a sikk és a varázslat  látványos ünnepének szentel; egy rendkívüli, új darabot, amely a Swarovskival való együttműködésből született. Exkluzivitása ellenére a márka limitált szériában 6500 darabot tesz elérhetővé az üzletekben és online. Minden egyes darab biztonsági pecséttel és szériaszámmal lesz ellátva, így közvetlenül nyomon követhetőek a Swarovski honlapján (www.crystals-from-swarovski.com), eredetiségük garantálása érdekében.

A melltartó előreláthatólag 89.90 eurós áron lesz elérhető Olaszországban. Egy kétrétegű selyemzsorzsett felső, mandarin gallérja mentén 147 kristállyal, hátán romantikus masnival  díszítve, is elérhető lesz majd.

intimissimi-swarovski-bra-4.jpg

Csupán 4500 darab készül majd az utóbbi termékből, amely rendkívül nőies és divatos – a felső olaszországi ára várhatóan 99.90 Euró lesz.

A tervek szerint mindkét termék szeptember végén kerül majd forgalomba 1257 üzletben, amelyekből 328 a tengerentúlon található. Az elegáns darabok hatalmas sikerre számíthatnak, látványosak lesznek, akárcsak a show, és kifinomultak, mint maguk a kristályok, egyedülálló energiával rendelkeznek…akár a húszévesek.