Szépségnapló Divat Palvin Barbarával mutatkozott be az Intimissimi ünnepi kollekciója

Palvin Barbarával mutatkozott be az Intimissimi ünnepi kollekciója

Különleges esemény részesei lehettek azok, akik ellátogattak csütörtök este az Intimissimi Fashion Streeti üzletébe, ugyanis a márka karácsonyi kollekciója került bemutatásra, melynek bemutatásában nem más, mint Palvin Barbara segédkezett.

_dm39005Elsőkként a magyar divatsajtó képviselői érkeztek meg az elegáns, karácsonyi hangulatot árasztó helyszínre, hogy megcsodálják a tél romantikáját és a szofisztikált csábítást megtestesítő, új kollekciót, valamint együtt ünnepeljenek a nemzetközi szupermodellel.

Barbara az eseményre egyik kedvenc Intimissimi darabját, a téli kollekció fekete és sötét éjkék fényű csipkéből és tüllből készült Precious Light Elena Balconette melltartóját választotta, amely – a legfrissebb trendnek megfelelően – csak félig párnázott, valamint különleges, fél-kosaras kialakítással és a mélyen dekoltált ruhákat új életre keltő, elegáns, elülső pánttal rendelkezik. A kifinomult, elbűvölő szépségű fehérnemű tündöklő kölcsönhatásba került a sztár által viselt, légies, bézs-fekete selyem blúzzal is, amely klasszikus eleganciájú, fekete bársony nadrággal párosult.

HIRDETÉS

_dm38771
Az este egyik legemlékezetesebb pillanata akkor érkezett el, amikor Palvin Barbara egyetlen varázslatos érintése nyomán fénybe borult az Intimissimi karácsonyfája.

Az élménynek a márka és Palvin Barbara rajongói is részeseivé váltak – a vörös szőnyeg mellett összegyűlt, hatalmas közönség tagjai izgatottan vártak a találkozásra kedvenc sztárjukkal, aki szeretettel fogadta őket az Intimissimi üzletében és még egy közös fotóval is megörökíthették ezt a különleges pillanatot.

_dm38894

 

HIRDETÉS
Előző cikkBlack Friday a H&M-nél
Következő cikkHarmincadik születésnapját ünnepli a Calzedonia