Szépségnapló Divat Jill Kortleve ledobta a Jenny Fairy energiabombáját a divatvilágra

Jill Kortleve ledobta a Jenny Fairy energiabombáját a divatvilágra

Színekkel hódít a Jenny Fairy tavaszi-nyári kollekciója, amelyet Jill Kortleve és számos nemzetközi szupermodell mutat be a divatvilág szerelmeseinek. A játékosság ihlette “Girls Just Want To Have Fun” darabok lendületet és pozitív energiát kölcsönöznek viselőik számára, egy csipetnyi 80’-as évekbeli hangulattal fűszerezve.

Cyndi Lauper “Girls Just Want To Have Fun” című slágerének hangulatát örökíti meg a lengyel márka tavaszi-nyári kollekciója, melyet a dal címe fémjelez. A Girls Just Want To Have Fun kollekció bármelyik darabja megfelelő kiegészítője lehet a legkedvesebb nyári tevékenységeknek: legyen szó autós kirándulásról a barátokkal, tóparti hétvégéről vagy fesztiválra való készülődésről, a színes és játékos darabok lehengerlő energiát kölcsönöznek viselőik számára.

A 80’-as évek hangulatát a 90’-es évek grunge, pop és rave hangulatával ötvöző színes szandálok, Y2K stílusú magas sarkú papucsok, illetve masszív tornacipők is megtalálhatók a kínálatban. A steppelt övtáskák, fonott kosarak, hippi stílusú kockás táskák és a megannyi színben pompázó minitáskák pedig tökéletes kiegészítői nem csak a mindennapoknak, de a kiemelt eseményeknek is.

„A játékosság, az életöröm és a spontaneitás tökéletes összhangja érvényesül a Girls Just Want To Have Fun kollekcióban. Egy borúsabb napon is nyugodtan felkaphatom bármelyik darabot, ha egy kis szórakozásra vágyom” – tette hozzá a kollekció nagykövete, Jill Kortleve holland származású szupermodell, aki mellett olyan nemzetközi modell-hírességek szerepelnek a kampányban, mint Greta Hofer, Babette Strijbos és Kukua Williams.