Szépségnapló Divat Öltözz stílusosan télen is – divatos téli dzsekik férfiaknak

Öltözz stílusosan télen is – divatos téli dzsekik férfiaknak

A téli hónapokban az öltözékünk legmeghatározóbb eleme az utcán egyértelműen a kabátunk, hiszen a hideg miatt akárhová megyünk, ezt kénytelenek vagyunk viselni. Igazán jó kabátot találni nem könnyű, de nem is lehetetlen. Ha tudod, hogy pontosan mit keresel, és milyen szempontok alapján érdemes választani, akkor biztosan sikerül megtalálnod azt, ami minden igényedet kielégíti.

Kabátok különböző stílusban

Mivel az emberek stílusa nagyon sokféle lehet, adja magát, hogy a kabátok designja is igen sokféle. A leggyakrabban steppelt kabátokkal lehet találkozni. Ezek általánosan elfogadottak bármikor, szinte bárhová jók lehetnek, még akkor is, ha első ránézésre inkább egy kicsit sportos érzetet keltenek.

Ha azonban elegánsabb megjelenés a cél, akkor egyértelműen a szövetkabát a nyerő választás, amennyiben pedig vagányabb outfit is belefér, a bélelt bőrdzseki is jó megoldás. Ezek közül mindegyik megtalálható a Bolf.hu kínálatában.

Mit mérlegelj, mielőtt kabátot választasz?

A széles kínálat bizonyos szempontból jó, mert így mindenkinek van esélye hozzá igazán passzoló kabátot találni. Más szempontból azonban meg is nehezíti a dolgunkat, hogy sok a lehetőség, ugyanis a bőség zavarában is nagyon könnyű elveszni. Éppen ezért, mielőtt kabátot vásárolnánk, érdemes végiggondolni, hogy milyen igényeink vannak, mit szeretnénk, vagy éppen nem szeretnénk.

Ezeket a kérdéseket célszerű megválaszolni magunknak:

  • Mennyire vagy fázós? Nagyon eltérő az egyes emberek hőérzete, néhányan +5 fokban már meg akarnak fagyni, másoknak az még simán átmeneti időnek számít. Ha fázósabb vagy, értelemszerűen vastagabb kabátot érdemes keresned, ha azonban te vagy az, aki 10 fokban még pólóban szaladgál, akkor nem lesz szükséged extra bérlésre.
  • Hogyan öltözködsz általában? Nagyon lényeges, hogy a választott kabátod passzoljon az általános öltözködési stílusodhoz. Ha jellemzően elegáns a megjelenésed, akkor nem biztos, hogy egy steppelt kabát a legjobb választás lesz számodra. Ha viszont szeretsz sportosan öltözködni, akkor tökéletes. Ha a vagány, hétköznapi stílust részesíted előnyben, akkor jó lehet a steppelt, de egy bőrdzsekivel igazán feldobhatod az összképet. Az a lényeg, hogy a választott dzsekid menjen a ruhatárad többi eleméhez.
  • Milyen fazonokat szeretsz hordani? Kabátból vannak rövidebb, hosszabb fazonok, testhezállóbb, vagy éppen pufibb szabásúak. Fontos, hogy olyat válasz, amit szívesen viselsz, és amit magadénak érzel, ellenkező esetben nem fogod jól érezni magad benne, ami kívülről is látszik.

Ne az ár legyen a döntő tényező!

Mivel pénzből élünk, egyértelmű, hogy az ár is fontos tényező a kabát kiválasztásánál, de azt tanácsolnánk, ne ez legyen az elsődleges szempontod!

Ha alaposan végig gondolod, egy jól megválasztott kabátot, ami tényleg illik hozzád és jól ki tudod használni, akár éveken át is hordhatsz, azaz egy borsosabbnak tűnő ár is bőven megérheti. Természetesen lehet jó áron is kiváló kabátokat találni, de elsősorban azt érdemes nézni, hogy olyat találj, ami minden szempontból passzol az igényeidhez. Ha az ára is alacsony, azt fogd fel bónuszként!