Szépségnapló Divat Kelly Rohrbach a Calzedonia sporkollekciójának legújabb arca

Kelly Rohrbach a Calzedonia sporkollekciójának legújabb arca

A Calzedonia Kelly Rohrbach, modellt választotta idei nyári a sportkollekciója arcául. Kelly, aki Pamela Anderson egykori szerepét játssza a Baywatch remake-jében, nem csak a parti sétányhoz, de a Calzedonia Sportkollekciójához is illő, tökéletes alakkal rendelkezik.

A Miami strandot elképzelései szerint átformáló, tehetséges fotós, Enrique Badulescu dinamikus, vidám hangulatú, nyári Calzedonia kampányt készített. Az olasz fürdőruha márka új, sport-ihlette modelljei 2016 nyarának igazi kötelező darabjai.

calzedonia-kelly-rohrbach-1

High-tech anyagok, vonalak, amelyek kiemelik és alakítják a test természetes formáját, és különböző stílusok, amelyek tökéletesen illenek a strand sportokhoz.

calzedonia-kelly-rohrbach-2

Háromszög, vagy bandeau bikinik rózsaszínben vagy zöld fluoreszkáló színekben, biztos kényelemmel a neoprén-hatásnak köszönhetően, high-tech tervezés, sztreccs anyag, amely véd az UV sugarak ellen. A sport kapszula kollekció bikini alsóira és felsőire jellemző a kontrasztos fekete-fehér szegély és geometriai hatás: sokoldalúak, tisztelegnek a fitness világa előtt is.

A fluoreszkáló és tiszta fehér felsők ellenállnak a klórnak és napkrémnek, védelmet nyújtanak az UV sugárzás ellen, biztosítják a kényelmet és a mozgás szabadságát. A fekete fürdőruha fluoreszkáló rózsaszín cipzárat kap, tökéletes viselet a medencében, vagy különleges, praktikus, mégis elbűvölő megjelenés megteremtőjeként!

calzedonia-kelly-rohrbach-3

A crop top bikini, teljesen fekete cipzárjával, „használt” hatású anyagával, bármilyen összeállítást teljesen egyedivé varázsol.