Szépségnapló Divat Harmincadik születésnapját ünnepli a Calzedonia

Harmincadik születésnapját ünnepli a Calzedonia

Az olasz Calzedonia már három évtizede lepi meg rajongóit szebbnél szebb kreációkkal, legyen az egy stílusos harisnya, egyedi zokni vagy épp egy divatos fürdőruha. Ez alkalomból tekintsünk vissza egy kicsit a márka utóbbi éveire!

A Calzedonia idén ünnepli 30. születésnapját – ebből a különleges alkalomból idézzük fel annak a sokarcú világmárkának a “történelmét”, amely az évek során a legwear és a beachwear tervezésnek is első számú specialistájává vált és szezonról szezonra stílusos modellekkel, innovatív anyagokkal és trendteremtő fazonokkal biztosítja azt lehetőséget a nők számára, hogy még szebbnek érezhessék magukat.

total-shaperAz évek során a Calzedonia kialakította saját stílusát, amelyben a sikket, a nőiességet és sok esetben a praktikumot egyesítő kiegészítők sztárszerepben tündökölnek. A márka figyelemmel kíséri az aktuális nemzetközi irányzatokat, ezek a cég saját divatnyelvén, technológiai újítások nyomán, trendi, innovatív, ellenállhatatlan termékek formájában kelnek életre és szolgálják nők millióit, szerte a világon.

A Calzedonia figyelmének középpontjában mindig is a nők álltak: a márka számos üzenettel tisztelgett a női erő előtt: 2014-től olyan ikonikus sztárral szólította meg a világ nőuniverzumát, mint Julia Roberts, aki a mai napig a márka arcaként ragyog. 2015-ben az új PREMIUM harisnyák nagy sikerrel debütáltak, a TOTAL SHAPER-t ismét a színésznő mutatta be a nőiesség és az egyediség ikonjaként.

gettyimages-616153904A Calzedonia, ezerarcú fürdőruha kínálatának köszönhetően egész évben, a nyári szezonban is elkíséri a nőket, amikor a harisnya a komód alján pihen.
A márka a világ legszebb bikini modelljeivel működött együtt, amelyből nagyszabású, emlékezetes kampányok születtek. Gisele Bündchen természetes, túlzások nélküli varázsa rávetült a Calzedoniára is, amely a fürdőruhák megteremtőjeként is élvonalban tündököl.

Ezután jött még Cameron Russel, Sara Sampaio és idén Adriana Lima, akik a Calzedonia ikonikus arcaiként újabb ragyogást kölcsönöztek a színnel, stílusossággal teli fürdőruha modelleknek. 

Az olasz márka 30.születésnapja alkalmából különleges harisnyákat jelentet meg. Mi odavagyunk érte! Nektek hogy tetszik?

modc1259_30anni