Szépségnapló Tippek Huawei Watch női okosóra: szép is, okos is, mi kell még?

[TESZT] Huawei Watch női okosóra: szép is, okos is, mi kell még?

Itt a Huawei Watch – manapság egyre nagyobb teret kapnak a csuklón viselhető okoseszközök, de sajnos a legtöbb messziről sem hasonlít egy órára, vagy ha igen, kifejezetten maszkulin vonásokkal rendelkezik, így nőként elég nehézkes lenne a viselete. Eddig – ugyanis a Huawei előállt egy végre egy olyan okosórával, mely igazán elegáns és nőies külsőt kapott!

huawei-watch-11

Mi is az az okosóra? Mire jó egyálalán?

Egy okosóra lényegében a telefonunk kivetülése a csuklónkra; számos hasznos funkciót használhatunk anélkül, hogy elő kellene vennünk a mobilunkat. Hivásokat fogadhatunk, zenét hallgathatunk (ezekhez természetesen ajánlott egy headset is), emaileket olvashatunk, lépésszámlálóként vagy akár navigációként is használhatjuk. Számtalan praktikus ötlet, ami könnyebbé teheti a mindennapokat.

HIRDETÉS

huawei-watch-20

Külső, csomagolás

Az egyik legfőbb erőssége a Huawei okosóráknak a külső és a design; nincs ez másképp ennél az óránál sem. Egy mélykék dobozban érkezik, melyet kinyitva előbukkan maga az okoskütyü.

huawei-watch-23

Az óra kialakítása nagyon minőségi: kerek rose gold (rózsaarany) kijelzőt kapott, melyet Swarovski kristályok vesznek körül és fehér színű valódi bőrszíjban végződik. Nincs rá más szó: gyönyörű. Tényleg az. Bárki, aki hasonló órát visel, fel lehet rá készülve, hogy számtalan bókot kap majd rá.

huawei-watch-16

huawei-watch-18 huawei-watch-6

Belső tulajdonságok

No de mit is tud gyakorlatban a Huawei Watch? Ahhoz, hogy működésbe lépjen, először bluetooth-on keresztül csatlakoztatnunk kell az okostelefonunkhoz, valamint a telefonra le kell tölteni az Android Wear nevű alkalmazást. Miután ez megtörtént, az óra automatikusan átszinkronizálja az adatokat, így nekünk ezzel nem kell bajlódnunk.

huawei-watch-1

Szinte teljesen személyre szabhatjuk a Huawei Watch-ot, a Google Play áruházból számtalan alkalmazás és kiegészítő letölthető hozzá. Az egyik legérdekesebb az óra kijelzőjének megváltoztatása, mellyel akár minden nap más külsőt adhatunk neki!

huawei-watch-2

Ha rendszeres használatban van, akkor egy nap után igényli a töltés, ami sajnos nem a legjobb, de nyílván a későbbi modellek már hosszabb üzemidőt kapnak.

huawei-watch-7

A rajta található érintőképernyő jól reagál, apróbb jobbra és balra, illetve fel-és le simításokkal váltogathatunk a funkciók között, illetve az óra jobb oldalán található gombbal kapcsolhatjuk be az eszközt és léphetünk be a menübe.

huawei-watch-15

Rengeteg lehetőség közül válogathatunk a Huawei Watch menüjének felhozatalában: alaphangon a Beállítások, Teendők, Ébresztések, Napi rutin, (Google) Fit, Fitnesz követés, Elemlámpa, Google, Pulzusmérő, Stopper, Időzítő, Fordító és Időjárás jelentik, de ez az első párosítást követően is már olyan apokkal egészül ki, mint a Keep, Maps, Play Music, stb.

Összegzés

A Huawei Watch a jelenleg kapható legszebb okosóra, mely bátran felveheti a harcot bármelyik konkurenciával. Az ára egy kicsit borsos (120 ezer forint körül mozog), de az okosórák világában ez átlagárnak számít. Gyönyörű óra, okos és kreatív funkciókkal, kell ennél több?

huawei-watch-5

A cikkhez tartozó fényképeket Canon EOS 5D Mark II fényképezővel készítettük.
Az online- és egyéb kommunikációnkhoz ASUS ZenFone 2 okostelefont használunk.
Együttműködő partnereink: Acer Hungary, ASUSGigabyte, SonyEpson, Kaspersky Lab, Canon, Camera Kft., Nike
HIRDETÉS
ÉRTÉKELÉS
Megjelenés
92 %
Kialakítás
90 %
Kezelhetőség, funciók
85 %
Minőség
93 %
Ár-érték arány
75 %
Előző cikkNyuszi ül a fürdőben: húsvéti Lush újdonságok
Következő cikkKelly Rohrbach a Calzedonia sporkollekciójának legújabb arca