Szépségnapló Életmód Kicsi, könnyű és praktikus: már kapható az ASUS Transformer Book Flip TP200

Kicsi, könnyű és praktikus: már kapható az ASUS Transformer Book Flip TP200

A 11.6 hüvelykes ASUS Transformer Book Flip TP200 az eddigi legvékonyabb, legkönnyebb és legkompaktabb 360 fokban kifordítható kijelzővel szerelt átalakítható készülék.

asus-transformer-book-tp200-szepsegnaplo

Mindössze 18.45 mm-es vastagságával és 1.2 kilós súlyával a Flip TP200 egy rendkívül könnyen hordozható, többfunkciós eszköz. Munkához a noteszgép módot tudod a legjobban hasznosítani, sátor pozícióba állítva egyszerű és látványos a tartalmak megosztása barátnőiddel, barátaiddal. A kifordított billentyűzetet támasztékként használva kényelmesen tudsz filmet nézni rajta, teljesen áthajtva, táblagép módban pedig kényelmesen ölbe vagy kézbe veheted a készüléket.

A 11.6 colos IPS-kijelző széles szögből nézhető, így a képek akkor sem lesznek elmosódottak vagy kontraszttalanok, ha nem pont szemben ül valaki a képernyővel. A készülék elegáns fémes bevonata nem csak jól néz ki, de kellemes tapintású, és a karcálló textúra igazán praktikus is.

Az erősre tervezett acélötvözetű zsanér bármilyen szögben megállítja a kijlezőt, a FlipLock funkció pedig gondoskodik a billentyűzet és a touchpad automatikus lekapcsolásáról, ha a képernyőt több, mint 180 fokban hátrahajtottad, illetve a visszakapcsolásról, ha a gép újra noteszgép módba kerül.

Az akár 8 órányi akkumulátoros üzemidejével tökéletes választás az egész napos helyfüggetlen munkához vagy játékhoz.