Szépségnapló Smink A kibővült L’Oréal Paris kínálatból szemezgettünk

A kibővült L’Oréal Paris kínálatból szemezgettünk

Kezdjük is a jó hírrel: számos olyan termékkel egészült ki a L’Oréal Paris hazai kínálata, amelyeket már jó ideje szívesen láttunk volna a boltok polcain.

A felhozatal nagyon ígéretes: Nude Magique Cushion és CC Cream, Color Riche Lip Palette, Infaillible báziskrém és ajakrúzsok, Extraordinary Lip Gloss, Brow Artist, Revitalift alapozó, Glam Bronze GG és professzinális ecsetek. Ezekből a termékekből mutatunk be most nektek egy párat!

loreal-nyar-2016-6

Nude Magique Cushion alapozó és Nude Magique CC Cream

 

loreal-nyar-2016-1A kompakt alapozók már nem ismeretlenek a hazai piacon (lásd Lancome Miracle Cushion), de a L’Oréal Paris hazai kínálatában újdonságnak számít. A gyönyörű pinkes árnyalatokban pompázó csomagolásba rejtett folyékony alapozót egy szivacsos applikátor segítségével vihetjük fel a bőrünkre, mely igazán könnyed és üde hatást kölcsönöz a sminkünknek. A kompakt csomagolásának köszönhetően bárhova magunkkal vihetjük. Közepes fedéssel rendelkezik, így érdemes több részletben, finoman nyomkodva az arca felvinni.

loreal-nyar-2016-3loreal-nyar-2016-4A CC Cream lényegében egy színezett krém, mely semlegesíti az arc pirosságát és korrigálja az arcbőr színét. Emellett még hidratálja is a bőrt, valamint SPF 20-as fényvédő faktorral rendelkezik, így ápol és véd egyszerre.

loreal-nyar-2016-2loreal-nyar-2016-5Swatch: bal oldalt a CC Cream, jobb oldalon pedig a Nude Magique Cushion

Brow Artist

loreal-nyar-2016-14Egyik kedvencünk a Brow Artist szemöldökformázó szett, mellyel tartós és hangsúlyos szemöldököket tudunk magunknak varázsolni. A pici ezüst csomaglás meglepően sok dolgot rejt: egy színezett wax, egy színező púder, egy kicsit ecset/kefe valamint egy mini szemöldökcsipesz. Ha kiszedtük a felesleges szálakat a csipesszel, akkor jöhet a wax, majd végül a színezett púderrel kialakítjuk a végleges formát. Nagyon praktikus!

loreal-nyar-2016-15

Infaillible báziskrém

Ha azt szeretnéd, hogy a sminked egész nap kitartson, akkor az Infaillible báziskrémet neked találták ki, ugyanis előkészíti és mattíja a bőrt az alapozásra,hogy az minnél tartósabb legyen. Nincs más dolgod, mint alapozás előtt felvinni az arcbőr egész területére a krémet.

loreal-nyar-2016-16

Infaillible 24H folyékony ajakrúzsok

loreal-nyar-2016-19Az Infaillible 24H folyékony ajakrúzsok 6 intenzív árnyalatban érkeztek, melyekből kettőt mi is kipróbáltunk: az 506-os Red Infaillible-t és a 312-es Incessant Russet-et. Előbbi egy igazán élénk vörös, míg az utóbbi egy csillogó, sötétebb mályvás árnyalat. Érdekességük, hogy kétoldali applikátorral rendelkeznek: a színezett applikátorral kezdünk, majd a színtelen végével fixálunk, hogy egész nap kitartson.

loreal-nyar-2016-20loreal-nyar-2016-22Swatch: bal oldalt a 312-es Incessant Russet, jobb oldalon pedig az 506-os Red Infaillible

Color Riche Lip Palette

loreal-nyar-2016-13Végre itthon is kapható az egyik legsikeresebb L’Oréal sminktermék, a Lip Palette, amibe hat csodálatos árnyalatú rúzs került, mellyek közül bizony elég nehéz választani.

loreal-nyar-2016-12Egyelőre csak a vörös árnyalatokat tartalmazó paletta kapható az üzletekben, a nude sajnos még várat magára, de reméljük nem sokáig. A rúzsok jól pigmentáltak, krémesek, jól lehet velük dolgozni, a hozzá tartozó tükör és applikátor pedig külön öröm!

loreal-nyar-2016-10loreal-nyar-2016-21Swatch: árnyalatok alulról felfelé haladva

Color Riche Extraordinary Lip Gloss

loreal-nyar-2016-17Ez a L’Oréal Paris első olyan szájfénye, amit értékes olajkivonatokkal gazdagítottak. Hihetetlenül intenzívű és fényű termékek, ékszerszerű csomagolásban. Az általunk kipróbált árnyalat, a 304-es Ruby Opera.

loreal-nyar-2016-18loreal-nyar-2016-23

loreal-nyar-2016-9

A L’Oréal újdonságait a következő 18 hazai DM üzletben tudod megvásárolni:

loreal-dm-uzletlista

A cikkhez tartozó fényképeket Canon EOS 5D Mark II fényképezővel készítettük.

Az online (Instagram, Facebook, Twitter) és egyéb kommunikációhoz ASUS Zenfone okostelefonokat használunk.

Együttműködő partnereink: Acer, ASUS, Camera Kft., Canon, Gigabyte, EPSON, Sony PlayStation, Nintendo, G DATA, Konzolvilág

Utómunka hardver: ASUS, Acer, Gigabyte