Szépségnapló Divat Világhírű fashion bloggerrel készít új cipőkollekciót a Deichmann

Világhírű fashion bloggerrel készít új cipőkollekciót a Deichmann

Hanneli Mustaparta nemzetközi fashion blogger sztár ősszel a Deichmann-nal közösen dobja piacra első limitált cipőkollekcióját. A „Collection Edited by Hanneli Mustaparta” 2015. szeptember 15-től lesz kapható kizárólag a Deichmann online shopokban Németországban és más európai országokban, amelyekben a Deichmann aktív. A divat fővárosában, New Yorkban élő 32 éves norvég hölgy kollekciójában 10 modell kapott helyet. A modellek Hanneli összetéveszthetetlen stílusát tükrözik, amely hol androgün-puritán, hol kislányosan játékos. Aktuálisan Hannelit az egyik legismertebb divatmagazin streetstyle variációiért a második helyre rangsorolta.
HanneliMustaparta_deichmann_2
Hanneli Mustaparta nemzetközi modellkarrierje 17 évesen kezdődött és többek között dolgozott Calvin Klein, Louis Vuitton és a Diesel számára is. Modellkarrierje után felfedezte szenvedélyét a fotózás és írás iránt. 2009 óta a blogbusinessben tevékenykedik. Időközben divatszakértővé vált a kamera mindkét oldalán. Rendszeres vendég az olyan nagy magazinok divatoldalain, mint a Vogue, Madame és az Elle. Több mint 300.000 közösségi média rajongóval nemzetközileg is jegyzett blogger, aki trendkreátorként működik.
HanneliMustaparta_deichmann_3
„Azért döntöttünk Hanneli Mustaparta mellett, mert nemzetközileg elismert divatikon, aki nagyon kompetens és online területen is komolyan számon tartják” – mondja Ulrich Effing, a Deichmann vállalati kommunikációs vezetője.
HanneliMustaparta_deichmann_1
A cipőmodellek hivatalos bemutatója 2015. augusztus 15-én lesz Hamburgban. A Deichmann számára a svéd Caroline Blomst és az olasz Veronica Ferraro után ez lesz a harmadik blogger kollekció.
HIRDETÉS
Előző cikkLesd meg az AMNESIA 2015-ös őszi-téli kampányfotóit
Következő cikkA természet inspirálta a Swarovski 2015/16-os őszi-téli kollekcióját