Szépségnapló Testápolás s.Oliver FEELS LIKE SUMMER 2020 – ilyen a nyár illata

s.Oliver FEELS LIKE SUMMER 2020 – ilyen a nyár illata

Mint minden más körülöttünk, nyáron mi is megváltozunk, levetjük a már megunt melegebb darabokat és előkerülnek a lengébb ruhák; a sminkek pedig ugyanúgy, ahogy a parfümök, lágyabbak és frissebbek lesznek. Utóbbit alkotta most meg a s.Oliver, ami leírásuk szerint az idei nyár illata.

Az önfeledt, napos pillanatokhoz könnyű, életörömöt árasztó illat való. Az s.Oliver FEELS LIKE SUMMER fejillata a bogyós gyümölcsök, a mandarin és a bergamott kellemes frissességével indít, melyek már az első pillanatban könnyedséget és boldogságot ébresztenek. A pünkösdi rózsa, a jázmin és a frézia alkotta nőies szívillat a fejillattal együtt gyümölcsös-virágos csokorrá teljesedik ki, amely nyárias könnyedséggel ajándékozza meg viselőjét. A cédrusfa, a borostyánfa és a mósusz lágy alapillatai tartós illatélményről gondoskodnak. Így válik a parfüm – a hajat díszítő csinos virágkoszorú társaként – illatos kiegészítővé egész napra! 

Fejillat
bogyós gyümölcsök, mandarin, bergamott
Szívillat
pőnkösdi rózsa, jázmin, frézia
Alapillat
cédrusfa, borostyánfa, mósusz

A teljes virágpompában tündöklő nyár egyetlen üvegben – ezt jelképezi az s.Oliver FEELS LIKE SUMMER 2020-as limitált kiadása. 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
Előző cikk[OUTFIT] Tavaszra várva
Következő cikkMinden, amit a szappanról tudni akartál