Szépségnapló Smink MAC sminkelésen jártam: Work It Out kollekció és az élénk színek

MAC sminkelésen jártam: Work It Out kollekció és az élénk színek

Pár nappal ezelőtt már írtam nektek a MAC legújabb, Work It Out névre hallgató kollekciójáról és akkor már megemlítettem, hogy készülök még egy bejegyzéssel a témáról.

Nemrég ugyanis ellátogattam a márka Aréna Plázában található üzletébe, ahol Lívia, a MAC egyik sminkese megmutatta nekem, hogyan lehet az élénk színeket a hétköznapokban is használni.

Jöjjön egy kis képes beszámoló:

Íme a kollekció: igen, a bal oldalon az mind színes szempillaspirál!

Egy másik különleges gyűjtemény Colour Rocker névre hallgat, mely telis-tele van élénk árnyalatú rúzsokkal

A rózsaszín-magenta-lila árnyalatokat választottuk ki a sminkhez

Egy kis előtte fotó

A szemekkel kezdtünk: ahol egy lila árnyalatú szemceruza került a pillák tövébe, majd egy hasonló árnyalatú szemhéjpúder

Aztán jöhetett a szempillaspirál, ami padlizsánlila (Cool Down) árnyalatú volt. Fontos, hogy ne ijedjetek meg a színes spiráloktól! Egy barna, szürke, sötétlila vagy akár sötétzöld színű pilla nagyon fel tudja dobni a sminket úgy, hogy közben nem úgy nézel ki, mint egy bohóc. Csak ne essünk túlzásokba! 🙂

Itt érdemes megjegyeznem, hogy érdemes ellátogatni egy-egy MAC féle sminkelésre, hiszen nagyon sok hasznos tanáccsal, egy szép sminkkel és új termékekkel is gazdagodhattok (az ár teljes mértékben levásárolható) a végén. Ne féljetek kérdezni, a MAC sminkmesterei minden kérdésetekre kedvesen és készséggel válaszolnak!

No de vissza a sminkhez. Következik a száj: egy élénkebb pink rúzsra került a választás, ami első ránézésre erősnek tűnt, de felvéve nagyon jól nézett ki. Figyeljetek arra, hogy sose hangsúlyozzátok egyszerre a szemet és a szájat, mindig csak az egyiket. Nálam az utóbbi esetet láthatjátok: egy visszafogottabb szemsminkhez bőven bevállalhatunk egy vagányabb rúzst.

Még egy kis pink pirosító a végére

Egy kis szemöldökigazítás

És már készen is vagyunk! Nekem nagyon tetszett a végeredmény, amit ezúttal is köszönök a MAC-nek!

A cikkhez tartozó fényképeket Canon technikával készítettük.

Együttműködő partnereink: ASUS, Acer Hungary, SonyEPSON, QNAP, AOC, PhilipsMyActionCam, Canon, Camera Kft.
Utómunka hardver: ASUS, Acer, Gigabyte