Szépségnapló Smink L’Oréal Paris téli újdonságok: az arany bűvöletében

L’Oréal Paris téli újdonságok: az arany bűvöletében

Igazán tündöklő kollekcióval jelentkezett a téli időszakra a L’Oréal Paris, melyek bearanyozzák a hétköznapjainkat: arannyal gazdagított rúzsokkal, fénylő highlighterekkel és tökéletes pillákat ígérő szempillaspirállal bővült az idei repertoár.

Color Riche Gold Obesssion

Megérkezett a Color Riche rúzsok legújabb generációja, melyek nem csak a csomagolásukat tekintve csillognak az aranytól, hanem az összetételükben is megtalálható! A 24 karátos arany mellett természetesen a Color Riche-től már megszokott értékes olajok és gazdag pigmentek is megtalálhatóak benne, így az ápoló hatás és a gyönyörű színhatás sem maradhat el. Apropó árnyalat: a Color Riche Gold Obsession négy káprázatos színben kapható, melyből kettőt láthattok is a képeken.

HIRDETÉS

Pink Gold és Rouge Gold árnyalatok

Ping Gold

Rouge Gold

True Match highlighter

A mai napig meg vagyok róla győződve, hogy a L’Oréal True Match termékei (legfőképp az alapozók) a legjobb drogériában kapható dekorkozmetikumok között van, így külön öröm, hogy most két új highlighterrel is bővült a család. Az arany, illetve ezüstös-rózsaszín árnyalatokkal könnyen kiemelhetjük az arccsontunkat vagy épp az orrunk hegyét. Minimális mennyiség is elég belőle, hiszen tapasztalataim szerint erősen pigmentált, szóval igen gazdaságos. Egy a lényeg: biztosan tündökölni fogunk!

Icy Glow és Golden Glow árnyalatok

Volume Million Lashes Femme Fatale szempillaspirál

Ezzel az arany és pink csomagolásba bújtatott szempillaspirállal igazi végzet asszonyai lehetünk, hiszen a leírás szerint tökéletesen határozott pillákat és merész volument érhetünk el vele.

 

HIRDETÉS
Előző cikkBemutatkozik az AGNESKOVACS legújabb férfi kollekciója
Következő cikkÍgy védd a bőrödet az extra hideg ellen