Szépségnapló Arcápolás Nivea tavaszi újdonságok: Cellular Anti-Age Volume Filling és Black&White Fresh termékcsalád

Nivea tavaszi újdonságok: Cellular Anti-Age Volume Filling és Black&White Fresh termékcsalád

Több Nivea újdonsággal is találkozhatunk a boltok polcain ebben a szezonban, ezek közül is a legérdekesebbek a Cellular Anti-Age Volume Filling arcfiatalító és a Black&White Fresh izzadásgátló termékcsaládok.

Nézzük meg közelebbről, mit is tudnak pontosan!

HIRDETÉS

Nivea Cellular Anti-Age Volume Filling nappali krém és szérum

Az öregedés ugyan természetes dolog, de mindannyian arra törekszünk, hogy kicsit lelassítsuk ezt a folyamatot. A ráncok a homlokon és a szem körül, száraz, pigmentfoltos és megereszkedett bőr a dekoltázson és a kézen – ezek az öregedés leggyakoribb jelei, melyek ellen ezúttal a Nivea újdonsága veszi fel a harcot.

A Cellular Anti-Age termékcsalád: szérum (balra) és nappali krém (jobbra)

Hogyan? Az életkor előrehaladtával fokozatosan csökken a szervezet kollagéntartalma. Ez azonban az élelmiszereken és a táplálékkiegészítőkön túl kívülről is pótolható, méghozzá a megfelelő kozmetikumok segítségével.

„Némely anyagok szervezetre kifejtett hatása már ismert, hatékonyságuk egyértelműen bebizonyosodott,“

állítja Sven Frey, a NIVEA tudományos laboratóriumának munkatársa. Hozzáteszi:„Ezeket fontos úgy adagolni a kozmetikai készítményekbe, hogy a lehető leghatékonyabbak legyenek. A kollagénszint a bőrön keresztül nehezen töltődik fel, mert nagy méretű molekulái nem jutnak el oda, ahova kellene. Ezért olyan összetevőket használunk, amelyek könnyebben átjutnak a bőr felszínén és ott segítik a saját kollagén termelését, ahol szükséges – a bőr mélyebb rétegeiben. A legújabb kutatások szerint ezt sikerült megvalósítanunk az új Cellular Feltöltő termékcsalád tagjaival, amelyek olyan hatóanyagok kombinációját tartalmazzák, mint a hialuronsav és a kollagénserkentő.“

A Kollagén Booster formulának köszönhetően stimuláció indul a bőr kollagéntermelésében. A hialuronsav fokozza a vízmegkötő képességet, ami így ösztönzi a sejtek megújulását. A 15-ös faktorszámú UVA és UVB védelem gátolja az új pigmentfoltok kialakulását. Az eredmény a feszes, kontúros arcbőr, a ráncok kisimulnak, a mimikai vonalak finomodnak.

Jól hangzik, igaz? A Nivea Cellular Anti-Age Volume Filling termékcsalád egy intenzíven ápoló nappali krémet és egy szérumot tartalmaz.

Különleges formula és megnyugtató Nivea illat: ez a Cellular Anti-Age nappali arckrém

A krém sűrűbb textúrájú, de egyáltalán nem nehezíti el a bőrt

A szérum apró kis gyöngyöket tartalmaz, mely látványnak sem utolsó

A tégely tetején található nyomófejjel frissen aktivált szérummá varázsolhatjuk a terméket, amelyben összekeverednek a hatóanyagot tartalmazó gyöngyök és a hidratáló gél

Black&White Fresh izzadásgátló termékcsalád

Bemutatkozik a Black&White izzadásgátlók legújabb verziója is, mely

nem hagy semmilyen sárga foltot a fehér ruhán, sem pedig fehér nyomot a fekete öltözéken.

Ráadásul új, fantasztikusan üde illattal, női és férfi verzióban egyaránt golyós és spray verzióban kerül a boltok polcaira!

A cikkhez tartozó fényképeket Canon technikával készítettük.

Együttműködő partnereink: ASUS, Acer Hungary, SonyEPSON, QNAP, AOC, PhilipsMyActionCam, Canon, Camera Kft.
Utómunka hardver: ASUS, Acer, Gigabyte
HIRDETÉS
Előző cikkIsmerd meg a Dr. Organic Bioaktív Kendermagolaj termékcsaládot
Következő cikkMAC sminkelésen jártam: Work It Out kollekció és az élénk színek