Szépségnapló Smink MAC Work It Out kollekció: vissza a nyolcvanas évekbe

MAC Work It Out kollekció: vissza a nyolcvanas évekbe

A MAC Work It Out névre hallgató kollekciója le sem tagadhatná, hogy alkotói a évekből vették az inspirációt: a fekete-fehér kockákkal és neon színekkel tarkított külső élénk, feltűnő és vibráló színeket tartalmaz. 

A kollekciót meglátva nekem egy dolog jutott rögtön eszembe:

A Work It Out nem egy tipikus visszafogott, nude árnyalatokkal teletűzdelt gyűjtemény, inkább azoknak való, akik szeretnétek egy kis színt és vidámságot vinni a mindennapokba. És bizony van miből válogatni: 4 féle rúzs, 6 féle szájfény és szemceruza, 3 féle highlighter-pirosító stick és Prep+Prime Fix”/Sized To Go permet és 17 szempillaspirál vár mindenkit a MAC üzletek polcain.

Tiszta 80-as évek

Élénk, vibráló színek mindenütt

A kollekció legerősebb darabjai a szempillaspirálok, melyek a szivárvány minden színében pompáznak. De tényleg:  többek között van zöld, türkizkék, szürke, lila, rózsaszín, sárga, bordó és narancssárga árnyalat is. 

Én a sárgát (Engergized) és a lilát (Cool Down) próbáltam ki és nem mindennapi élmény. Tényleg erősen pigmentáltak, szóval nem csak egy kis színt kapnak a pillák, hanem tényleg átszínezi őket. Ez főleg a sárga árnyalatúnál volt feltűnő.

Sárga (Energized) szempillaspirál, zöld (Landscape Green) szemceruza és lila (Spellbinder, egy másik kollekcióból) – nem mindennapi smink kerekedett ki belőle!

De van visszafogottabb módja az élénkebb színek használatára, amit egy másik cikkben meg fogok nektek mutatni. Pár nappal ezelőtt ugyanis a MAC sminkelésen jártam, ahol jó pár tippet és trükköt tanultam, amit pár nap múlva megosztok veletek is! Addig is itt egy kép a végeredményről.

Ha már visszafogottságról beszélünk, akkor meg kell említenem, hogy azért vannak lágyabb árnyalatok is, főleg a rúzsok és a szájfények között. Ez a rúzs az egyik kedvencem: Bi-Ceptual névre hallgat és lágy nude bézs árnyalatú.

A szájfények a szempillaspirálokkal ellentétben nem olyan élénkek, mint a tégelyben, inkább csak kellemes fényt és színt adnak az ajkaknak. Ha még jobb hatást akartok elérni, akkor érdemes egy rúzst felvinni alá!

A szemceruzák nagyon szuperek, tökéletes kiegészítői a szempillaspiráloknak. Nyugodtan kombinálhatsz különböző árnyalatokat egymással. Ne feledd, a játékosság a lényeg!

A MAC Work It Out kollekció megvásárolható bármelyik MAC üzletben és a MAC online webshopjában!

A cikkhez tartozó fényképeket Canon technikával készítettük.

Az online (Instagram, Facebook, Twitter) és egyéb kommunikációhoz ASUS Zenfone okostelefonokat használunk.

Együttműködő partnereink: Acer, ASUS, Camera Kft., Canon, Gigabyte, EPSON, Sony PlayStation, Nintendo, G DATA, Konzolvilág

Utómunka hardver: ASUS, Acer, Gigabyte