Szépségnapló Testápolás Bemutatkoznak a Ziaja napozó termékei

Bemutatkoznak a Ziaja napozó termékei

Itt a nyár és vele együtt a napozás iránti vágyunk is megérkezik. Több időt töltünk a szabadban és élvezzük a nap meleg sugarait. Azonban a kellemes pillanatok alatt sem feledkezhetünk meg a megfelelő bőrvédelemről: napozás előtt, közben és után mindig használjuk napozó termékeket.

Attól függően, hogy bőrünk mely bőrtípusba tartozik, válasszunk ki a megfelelő készítményt. Mindenkinek, de különösen a gyermekek és az érzékeny bőrűek számára nagyon fontos az odafigyelés. Bőrük már rövid ideig tartó napon való tartózkodás után is könnyen hajlamos a leégésre és fényallergiára. Rendkívül intenzív, nagy fényvédő faktorú termék használatát igénylik.

ZiajaSun

A Ziaja márka napozó kozmetikumai fotostabil UV szűrőket tartalmaznak és széles spektrumú védelmet nyújtanak az UVA/UVB sugárzás ellen. Alacsony, közepes és magas védelmet nyújtó termékek széles skáláját kínálják a napozni vágyóknak.
Ziaja napozó termékcsalád

Ziaja Barnulást elősegítő napozókrém 150ml

Barnulás gyorsító napozókrém minden bőrtípusra napozás és szoláriumozás előtt. Gyorsítja a barnulást, mélyíti a bőr barna színét. Intenzíven hidratál és gátolja a felesleges vízvesztést. Erősíti a bőr természetes védekező rendszerét.

Ziaja_Napozkrem_barnulast_segito

Ziaja gyermek napvédőtej FF50+ 125ml

Vízálló napvédő 6 hónapnál idősebb gyermekek számára. Az allergiás reakciók kockázatának minimalizálására vonatkozóan tesztelték. Meghosszabbítja a biztonságos napozás időtartamát. Vízálló védőréteget képez a bőrön. Hatékonyan visszaveri az UVA és UVB sugarakat. Gátolja a leégést. Nem irritál.

Ziaja_Napvedotej_gyermek_50es_faktor

Ziaja Napolaj spray FF6

Vízálló napolaj spray sötét, vagy már lebarnult bőrre alacsony védelemmel. Védi a bőrt a káros UV-sugaraktól. Megelőzi a napozás által okozott leégést és bőröregedést. Véd a kiszáradástól és nem irritálja a bőrt.

Ziaja_Napolaj_spray_6os_faktor

Ziaja Napozó antioxidáns arckrém 50ml

Kifejezetten a nap káros sugarainak kitett arcbőr védelmére kifejlesztett napozó készítmény nagyon magas UVA+UVB védelemmel. Megelőzi a bőr idő előtti öregedését. C-vitamin és antioxidáns tartalma táplálja a bőrt. Nem okoz irritációt.

Ziaja_Napozo_antioxidans_arckrem

Ziaja Napozótej gyermekeknek FF25 150ml

Vízálló napozótej minden bőrtípusra, különösen a világos és nagyon világos bőrűeknek, a napozás első napjaiban. 12 hónapnál idősebb gyermekek számára is ajánlott. Hatékony védelmet nyújt a káros UV-sugárzás ellen. Gátolja a leégést és a bőr idő előtti öregedését. Meghosszabbítja a biztonságos napozás időtartamát. Intenzíven hidratálja a bőrt, nem irritál.

Ziaja Napozótej minden bőrtípusra FF10 150ml

Már lebarnult, vagy sötétebb tónusú bőrre ajánlott vízálló napozótej alacsony védelemmel. Védelmet nyújt a káros UV-sugárzás ellen. Gátolja a leégést és a bőr idő előtti öregedését. Meghosszabbítja a biztonságos napozás időtartamát. Intenzíven hidratálja a bőrt, nem irritál.

Ziaja Napozótej minden bőrtípusra FF15 150ml

Vízálló napozótej minden bőrtípusra közepes védelemmel. Védelmet nyújt a káros UV-sugárzás ellen. Gátolja a leégést és a bőr idő előtti öregedését. Meghosszabbítja a biztonságos napozás időtartamát. Intenzíven hidratálja a bőrt. Nem irritál.

Ziaja Napozótej minden bőrtípusra FF20 150ml

Minden bőrtípusra ajánlott. Vízálló napozótej, különösen világos és érzékeny bőrűeknek, a napozás első napjaiban. Hatékony védelmet nyújt a káros UV-sugárzás ellen. Gátolja a leégést és a bőr idő előtti öregedését. Meghosszabbítja a biztonságos napozás időtartamát. Intenzíven hidratálja a bőrt. Nem irritál.

Ziaja Napozás utáni bőrápoló gél 200ml

Nyugtatja a napozás és szoláriumozás okozta bőrirritációt. Csökkenti a nap okozta kellemetlen égető érzést. Védi és nyugtatja a felhám réteget. Az irritált bőrnek azonnali megkönnyebbülést ad.

Ziaja_Napozas_utani_gel

Ziaja Napozás utáni testápoló tej 200ml

Minden bőrtípusra ajánlott napozás és szoláriumozás után. A bőrt selymesen puhává teszi, hatékonyan hidratálja és táplálja. Meghosszabbítja a barnaságot, csillapítja az irritációt.

Ziaja_Napozas_utani_testapolo_tej

TIPP: A Ziaja termékek hipermarketekben és drogériákban kaphatók versenyképes áron, nők, férfiak és gyermekek számára, minden korosztály részére. A márka termékei online is elérhetők a www.ziajashop.hu weboldalról.