Szépségnapló Testápolás Megérkeztek a HelloBody tavaszi újdonságai

Megérkeztek a HelloBody tavaszi újdonságai

Több újdonsággal köszöntötte a jó időt a HelloBody: önbarnító cseppektől kezdve, a fényvédő balzsamon át egészen a limitált kiadású testápoló szettig mozog a skála, így mindenki megtalálhatja a neki legjobban megfelelő terméket.

Nézzük meg közelebbről egy kicsit őket!

Good Vibes Spring Set

A három testápolási terméket tartalmazó Good Vibes! szett, amellyel extra ápolást nyújthatunk a bőrünknek. A csomagban található egy szárított virágokkal ékesített, kézzel készült gyönyörű szappantömb, szappanosított természetes olajokkal készült, amelyben glicerin is található, mindemellett pedig hidratálja a bőrt.

A másik egy csillogó testápoló argán-, édesmandula- és mangómagolajjal, valamint kakaóvajjal hidratálja a bőrt, miközben gyönyörű, enyhe csillogásáról is gondoskodik.

Az utolsó pedig egy felszívódó kézkrém ami intenzív és tartós hidratálást nyújt, ragacsos érzet nélkül. Ezzel egyidőben kellemes tapintásúvá varázsolja a kezeket, és finom frissítő, gyümölcsös illatot kölcsönöz nekik. Igazi tavaszi illat és extra ápolás, kell ennél több?

Tan önbarnító cseppek

Különleges önbarnító cseppek a gyönyörű bronzosított bőrért. A természetes dihidroxi-aceton (gyorsbarnulás) és az eritrulóz (tartós barnaság) egy igazi csodapáros, ha egyenletes, foltmentes és tartós barnaság a cél. Nincs más dolgunk, mint felvinni a cseppeket a bőrünkre közvetlenül vagy a kedvenc hidratálónkba keverve. Nagyon kíváncsi voltam erre a terméke, úgyhogy kipróbáltam: én kicsit óvatosabban kezdtem neki, úgyhogy hidratálóhoz keverve alkalmaztam és nagyon szép, egyenletes végeredményt kaptam, a bőrömnél pár árnyalattal sötétebb színt kaptam, ami nekem pont tökéletes.

Sun nappali fényvédő balzsam

Pillekönnyű arcbalzsam 25-ös faktorszámmal (SPF 25), amely tökéletesen kiegészíti a nappali bőrápolási rutint, mert hatékony védelmet nyújt az UV-sugarak ellen, miközben hidratálja a bőrt, így nem kell külön a fényvédővel bajlódnunk. A szkvalánnal, máriatövissel és babassuporral dúsított balzsam hidratálja és mattítja a bőrt – de nem képez rajta fehér réteget.