Szépségnapló Divat AGNESKOVACS AGATE: új márkavonal, alternatív anyagmegoldásokkal

AGNESKOVACS AGATE: új márkavonal, alternatív anyagmegoldásokkal

Az AGNESKOVACS táskák egyre nagyobb sikernek örvendenek hazánkban és nemzetközileg egyaránt, így nem csoda, hogy új márkavonalat indítottak el, mely az AGATE nevet viseli.

A különleges AGATE táskákban megjelennek az AGNESKOVACS-féle minimalista elemek, de lezserebb, szofisztikáltabb és sportosabb stílusban. A magas minőség itt is megmarad, bár a bőrt minőségi, alternatív anyagmegoldásokkal váltják ki, így az áruk is kedvezőbb, nagyobb közönség számára elérhető.

agneskovacs-agate-3Az „agate” jelentése achát – kristályos, rétegzett féldrágakő, amelynek határozott, változatos színű mintázata követi a kőzet formáját. Izgalmas rétegződése, sokfélesége különösen inspiratív ezáltal adva állandó kiindulási pontot a kollekcióknak.

agneskovacs-agate-1Az táskák nagyvonalú alapformáinak felületét geometrikus részletek mozgatják meg. Továbbra is egyetlen, egybefüggő lap hajlításával és formázásával jönnek létre a varrás észrevétlen jelenlétével.

agneskovacs-agate-2Az AGATE első kollekciója, a Quadra 2016 szeptemberében mutatkozott be. Darabjainak karakterét a marhabőr és a különleges, hővel formázott anyag kombinációja nyújtja, amelynek jellegzetes négyzetmintája és fémes színei a 60-as évek „Space Age”-jének esztétikáját idézik fel retrofuturisztikus hangulatot kölcsönözve a táskáknak. A hangsúlyos anyaghasználatot a táskák alapformáinak visszafogottsága egyensúlyozza ki. A mini kollekcióba unisex hátitáska,  női válltáska, shopper táska és MacBook tok tartozik, amelyek monokróm feketében és ezüst-fehér kombinációban érhetőek el, kezdetben kizárólag Magyarországon.

agneskovacs-agate-4

Az AGATE Quadra kollekció kapható október elsejétől az www.agneskovacs.hu/agate oldalon illetve október végétől már a kiválasztott budapesti üzletekben is.