Szépségnapló Smink Mesés újdonságok Bourjois-tól

Mesés újdonságok Bourjois-tól

Könnyű textúrájú bronzosító, ápoló és természetes fedésű alapozó és csodás pillákat varázsoló szempillaspirál trió – ilyen újdonságokkal köszöntötte a jó időt a Bourjois.

Ismerjük meg közelebbről őket!

Always Fabulous alapozó

A Bourjois legújabb Always Fabulous névre hallgató alapozója ápol és eltakar: hibátlan és “pórus mentes” bőrképet ígér amellett, hogy olajmentes és bőrápoló összetevőket tartalmaz. Hialuronsavval és E-vitaminnal gazdagított formulájának köszönhetően hidratálja és feltölti a bőrt, valamint 25-ös faktorszámú fényvédelmet is nyújt – mindezt egy elegáns, finom tapintású luxus érzetű üvegben, sikkes rozéarany kupakkal. A meglévők mellé, négy új árnyalattal találkozhatunk a boltok polcain!

Always Fabulous bronzer

A Bourjois Always Fabulous bronzer ultra könnyű textúrája ásványi bronzosító pigmenteket tartalmaz, hogy egész évben természetes napbarnított megjelenést kölcsönözzön. Lehelletkönnyű textúrája megkönnyíti a felvitelét a bőrre és a rétegződést az arcon.

Volume Glamour szempillaspirál trió

Három új csodás szempillaspirál is felkerült a Bourjois kínálatába: A Coup de Foudre, a Coup de Thétre és az Oh Oui! (A képen balról jobbra láthatóak) dús, maximális ívelésű vagy épp extra hosszú pillákat ígérnek.

Coup de Foudre

Tökéletes szempillaspirál azok számára, akik dús és hosszú pillasorra vágynak anélkül, hogy túlzásba esnének. A spirál tüskék ecsete követi a szempillasor alakját és természetes, de dús és hosszú szempillákat kölcsönöz viselőjének.A formula argánolajjal lett dúsítva, amely ápolja a szempillákat. A formulája szintén argánolajjal lett dúsítva.

Coup de Théatre

Volume Glamour Coup de Théatre ideális szempillaspirál azok számára, akik nem hajlandók észrevétlenül maradni. Ívelt ecsete dúsítja és hosszabbítja a pillákat az XXL-es pillák érdelében. A formulája szintén argánolajjal lett dúsítva.

Oh Oui!

A Volume Glamour Oh Oui! Big Lashes szempillaspirál maximális ívelést és hihetetlen volument ad a szempilláknak. Különleges homokóra alakú keféjének és kollagén tartalmának köszönhetően intenzív volumenű, fekete pillákat készíthetünk egy pillanat alatt.

TIPP: A Bourjois újdonságaival már találkozhattok a DM, Rossman és Müller üzletek polcain!