Szépségnapló Divat Az a bizonyos plusz

[OUTFIT] Az a bizonyos plusz

Nem mondok újat azzal, ha a kiegészítők fontosságáról beszélek, hogy minden öltözetnél érdemes nagy figyelmet fordítani azokra a bizonyos kis extrákra, amik még különlegesebbé teszik a megjelenésünket.

De nem csak egy egy szép táskával, egy előnyös övvel vagy épp egy árnyalatban a ruházatunkkal harmonizáló sállal érhetjük el azt a bizonyos pluszt, hanem ha olyan ruhadarabokat választunk, amik nagyrészt átlagosnak mondhatók, de mégis van bennük egy kis csavar, egy apró részlet vagy egyedi díszítés, ami egyedi megjelenést kölcsönöz számunkra. A Bonprix kínálatából most ilyen darabokat válogattam össze.

Kezdjük is a kedvencemmel: ez a felső áttetsző ujjakkal bármelyik outfitet különlegessé varázsol, de mégsem túlzás, pont annyi extrát ad a megjelenésünkhöz, amennyi kell.

Egy fekete ceruzaszoknya egy nő alap gardróbjának elengedhetetlen kelléke, de hogy ne legyen unalmas, én olyat választottam, aminek az oldalán egy különleges bőrdíszítés fut végig. Egyszerűen imádom!

Szeretem és gyűjtöm a szép táskákat, de szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Ez a fekete kézi- és válltáska bőr- és velúrbőr hatású anyagokból, egy füllel és arany színben fénylő részletekkel szinte mindennel jól mutat.

Ez a bokacipő elsőre teljesen átlagosnak tűnhet, viszont az elején található kis bemélyedésnek köszönhetően kicsit megnyújtja a lábakat, ami 99%-unknak jól jön.

Nem vagyok egy nagy hajpántos/hajpántos típus, de most elcsábultam és nem bántam meg. Ez az hajráf összekötött hatású részlettel és ezüst színben fénylő gyöngyökkel rendelkezik, sokoldalúan kombinálható és minden egyes öltözéket kiemel.

Póló áttetsző ujjakkal: Bonprix

Ceruzaszoknya: Bonprix

Táska: Bonprix

Öv: Zara

Bokacsizma: Bonprix

Hajráf: Bonprix