Szépségnapló Arcápolás NIVEA Luminous630 termékcsalád: vegyük fel a harcot a pigmentfoltok ellen

NIVEA Luminous630 termékcsalád: vegyük fel a harcot a pigmentfoltok ellen

A ráncok és a megereszkedett arckontúrok mellett a pigmentfoltok is az öregedés leggyakoribb jelei közé tartoznak. Ezért jó megelőzni a kialakulásukat. Ha azonban már megjelentek a bőrödön, csökkentsd őket hatékony kozmetikai termékekkel.

A NIVEA nemrégiben egy új Luminous630® névre keresztelt bőrápoló termékcsaláddal jelentkezett, amelyek hatékonyan kezelik és megelőzik a sötét foltok kialakulását az arc vagy épp a kéz bőrén.

Hogyan keletkeznek a pigmentfoltok?

Bőrünk automatikusan termeli a melanin pigmentet, ami a bőr természetes színét adja. Vannak azonban olyan tényezők, amelyek miatt a melanin egyenetlenül képződik a bőrben. Ez aztán olyan tipikus sötét foltokhoz vezet, amelyek általában az arc és a kéz bőrén fordulnak elő, ugyanis ez a két bőrfelület van a leginkább kitéve a napfénynek, ami legtöbbször a pigmentfoltok kialakulásának hátterében áll. A túlzott melanintermelést okozhatja a hormonális egyensúlyhiány (például terhesség alatt), de akár az aknés bőrirritáció vagy az öregedés is. A sötétebb fototípusú embereknek nagyobb a genetikai hajlamuk a pigmentfoltokra.

Megoldást kínál a Luminous630 termékcsalád

2020-ban, 10 éves kutatómunka eredményeként, a NIVEA piacra dobta a Cellular Luminous630 bőrápoló termékcsaládot. A kutatás során a szakértők több mint 50000 molekulát teszteltek, a sikert végül a 630-as számú molekula hozta meg, ami kiegyenlíti a pigmentációt és így csökkenti a sötét foltokat a bőrön. A felfedezésnek köszönhetően első lépésként megalkották a Cellular Luminous630 nappali arckrémet és bőrápoló szérumot. Ez a sikeres termékcsalád most további, a pigmentfoltok elleni küzdelemben hatékony termékekkel bővül.

Cellular Luminous630 Pigmentfoltok Elleni Szérum

NIVEA Cellular Luminous630 Pigmentfoltok Elleni Szérum a NIVEA legnagyobb hatékonyságú terméke a pigmentfoltok kezelésében. A könnyű szérum csökkenti a nap, az öregedés, valamint a hormonális tényezők (pl.: terhesség, menopauza) által okozott foltokat és megakadályozza azok újbóli megjelenését, valamint helyreállítja a bőr természetes ragyogását. Hatékonyan veszi fel a harcot az öregségi foltok ellen, amik már 4 hetes alkalmazás után is láthatóan világosodnak a bőrön. 8 után a foltok akár 50%-kal is csökkenhetnek. A szérum a meglévő pigmentációra is hat, enyhíti a foltokat és csökkenti azok méretét, miközben egyensúlyba hozza a melanintermelést, így megakadályozva a foltok újbóli megjelenését. Hialuronsavtartalma hatékonyan aktiválja a bőrsejtek saját hialurontermelését, ezen kívül antioxidáns hatású E-vitamint tartalmaz.

Cellular Luminous630 éjszakai arckrém

A rendkívül hatékony regeneráló éjszakai arckrém sejtszinten hat kettős hatással: a hialuronsav regenerálja és erősíti a bőrt, javítja annak ellenálló képességét és feltölti a ráncokat, míg a Luminous630® hatóanyag csökkenti a pigmentfoltokat és megakadályozza azok kiújulását.

Hogyan lehet egységesíteni a bőrtónust?

Minden tizedik nő egyenetlen bőrtónustól szenved, beleértve a pigmentfoltokat is. Emiatt a bőr öregebbnek és fáradtnak tűnik. A pigmentfoltokat csökkentő és a kiújulásukat megakadályozó Luminous630® hatóanyagú bőrszínező krém két lépésben hat: a kapszulázott színpigmenteknek köszönhetően azonnal egységessé és ragyogóbbá teszi a bőrt, hosszabb távon pedig segít csökkenteni a foltokat. Már 4 hét használat után látható lesz az eredmény. Emellett a bőrszínező krém összetételében találsz hialuronsavat, amely mélyen hidratálja a bőrt, csökkenti a finom vonalakat és a ráncokat.

Cellular Luminous630 nappali arckrém

NIVEA Cellular Luminous630® Pigmentfoltok Elleni Nappali Krém SPF 50 hatékonyan veszi fel a harcot a pigmentfoltok ellen. Ez a könnyű nappali arckrém csökkenti a nap, az öregedés, valamint a hormonális tényezők (pl.: terhesség, menopauza) által okozott foltokat és segít megakadályozni azok újbóli megjelenését, valamint helyreállítani a bőr természetes ragyogását. SFP 50 tartalmának köszönhetően védi a bőrt a napsugarak káros hatásaitól, hialuronsav tartalma pedig aktiválja a bőrsejtek saját hialurontermelését, ezen kívül antioxidáns hatású E-vitamint tartalmaz. Gyorsan beszívódó, könnyű állaga mattítja és kiegyenlíti a bőr egyenetlen felszínét.