Szépségnapló Testápolás Férfias illatújdonságok őszre

Férfias illatújdonságok őszre

Két új különleges férfiak számára alkotott illatújdonsággal ismerkedünk most meg közelebbről: az egyik az adrenalin és az különleges illatok szerelmeseinek, a másik pedig a megtestesült eleganciát és határozottságot sugall viselőjének.

Otto Kern Beyond Horizon – elegancia mindenek felett

Az Otto Kern Beyond Horizon nagyszerűen illik azokhoz a férfiakhoz, akik eleganciával, határozottan járják a saját útjukat. Pontosan tudják, mit akarnak – azt is, hogy milyen legyen a fellépésük és az illatuk. Nyitottak az újra, megnyerőek, elbűvölőek és nagyban gondolkodnak. Határ a csillagos ég! Az új Otto Kern Beyond Horizon távol-keleti, egyszersmind markáns karakterével nagyszerű választás a magas igények kiemelésére.

Az új Otto Kern Beyond Horizon úgy hat érzékeinkre, mint a borostyán – gazdagon rétegzett, meleg benyomást kelt. A fejillatot a grapefruit és a kardamom frissességének és a fahéj félreismerhetetlen aromájának izgalmas összjátéka adja. A szívben az ámbra gondoskodik az illat rejtélyességéről. Balzsamos, afrodiziákum-szerű, intenzív – a szegfűszeg markáns fűszerességével. A szívillat aromája luxuskivitelű bőr, meleg szantálfa, csábító pacsuli és egy árnyalatnyi vanília jegyét hagyja maga után. A férfias, elegáns illatkíséret a stílusában biztos férfinak, aki magasra tör.

Az Otto Kern Beyond Horizont a csomagolás és a színvilág vizuálisan jeleníti meg: a papírdobozt sötét, luxust idéző barna és fémesen csillogó, arany részletek gazdagítják. Ugyanilyen vonzó hangulatot áraszt a palack is, amely bemélyedéseivel optikai és tapintható élményt nyújt. A kupak domborműszerű kialakításával markáns, férfias jellegről, kiváló minőségről árulkodik. A divatos „Dark Oak” színű adagoló egészíti ki az elegáns megjelenést. Extravagáns kiszerelés, amely nagyszerűen tükrözi a beltartalmat.

ROUTE 66 – Born to be Wild – fiatal, vad és szabad

Féktelen szabadság, vagányság, férfiasság – ezt képviselik a ROUTE 66 illatok. A „Feel the Freedom” szlogen alatt a névadó ROUTE 66 márka illatkollekciója ezt az autentikus életstílust és a legendás, 3945 km hosszú, „minden utak anyja” útvonalon megtett különböző utazási állomásokat testesíti meg. Idén nyáron a vonzó illattriót a „Born to be Wild” fás-férfias illatkreáció egészíti ki, amely egyedülálló kalandvágyat és tiszta férfiasságot sugároz.

A forró aszfalt és a kopár sivatagi táj küszöbén, a semmi közepén vár rád a kaland. Ahol a ROUTE-66-os férfi felkavarja a száraz sivatagi táj homokját, és villámként tör át saját porfelhőjén, maga mögött hagyva azt. Az adrenalin lüktet az ereiben, miközben homokszemek ezrei szállnak az ég felé. Tekintete izzik a hévtől és a kalandvágytól, és arról árulkodik, hogy ez csak egy felejthetetlen utazás kezdete.
 
A „Born to be Wild” illat a narancs és az alma friss, gyümölcsös duójával nyit, amely a fekete bors fűszerességével találkozik, és a ROUTE 66-os férfi kalandvágyát tükrözi. Az élő fák mély tónusai a szívjegyben erőt adnak, és elvezetnek a dohány, a vanília és a tömjén vonzó, érzéki hatást nyújtó fináléjához.

Az új ROUTE 66 illat, a „Born to be Wild” szintén feltűnő megjelenésével tűnik ki: a három korábbi illatváltozathoz hasonlóan az üveget és a hajtogatott dobozt is a Route 66 ikonikus emblémája díszíti, amellyel a kalandorok újra és újra találkoznak útjuk során. Az összecsukható dobozon nosztalgikus kollázsmotívum látható a ROUTE-66-os férfi Ford Mustangjával. Az érdes felület passzol a koncepcióhoz. A kiváló minőségű, lekerekített üveg bézs színével illeszkedik a csomagoláshoz. Az ezüstszínű záróelem egy vintage motorkerékpár tanksapkájára emlékeztet, amely egy újabb vizuális elemmel hangsúlyozza az erőteljes férfiasság megjelenítését. Menő dizájn, amely a szabadságot és a kalandvágyat tükrözi!

TIPP: Mindkét illat már kapható a Müller drogériákban